Søg hjælp hos spirituel vejleder Berit Højgaard

Berit Højgaard er uddannet telepatør med speciale i hunde. Hun står klar med en professionel tilgang til enhver opgave i forbindelse med både dyr og mennesker. Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til i forhold til dig selv eller din hund, er det værd at kigge ind på www.berithoejgaard.dk. På hjemmesiden kan du lære mere om hendes uddannelse og hendes mange forskellige services. Læs også mere om den spirituelle vejleder for dyr og mennesker herunder.

Berit Højgaard

Få indsigt i Berit Højgaards spirituelle vejledning

Berit Højgaard er uddannet spirituel vejleder for dyr og mennesker. For hende handler det både om at dyrke og styrke relationen mellem mennesker og hunde. Hendes professionelle eventyr som spirituel vejleder begyndte i 2007, men den dag i dag finpudser hun fortsat sine kompetencer ved hjælp af kurser, workshops og lignende i både Danmark og udlandet. Er du interesseret i spirituel vejledning for dyr eller mennesker, bør du overveje at kontakte hende.

Deltag i Berit Højgaards spændende spirituelle sessioner

Hos Berit Højgaard tilbydes en række interessante tjenester. Blandt andet kan du få spirituelle sessioner, der indebærer spirituel vejledning. Samtidig tilbyder hun kropsterapi og healing, hvor kranio sakral terapi i hendes klinik f.eks. er muligt. Ligeledes tilbyder hun husrensning. Lyder disse tjenester interessante, bør du kontakte Berit Højgaard og høre mere. Du kan være sikker på, at du bliver mødt med forståelse for netop din situation, og at hun vil gøre alt for at hjælpe dig.

Netop for at hjælpe afholder den spirituelle vejleder for dyr og mennesker også kurser og workshops. Siden 2018 har hun undervist i branchen, og i undervisningen bliver du klogere på, hvad spiritualitet, klarsyn og meditation egentlig er. Hendes hold har begrænsede pladser, for hun foretrækker små hold, så hun kan fokusere på en nær kontakt til sine kursister. På hendes hjemmeside finder du anmeldelser fra andre kursister, der fortæller hvad Berit Højgaard har tilført deres liv.

Bliv klogere på din hund hos den professionelle dyretelepatør

Den spirituelle vejledning for mennesker suppleres hos Berit Højgaard af vejledning for dyr. Specielt hunde har en særlig plads hos hende, og derfor omfatter hendes interesseområder undervisning om, træning af og adfærd hos hunde. Centralt for hendes tjenester er at få etableret mere kommunikation med og et bedre forhold til hunden. Det ses blandt andet i hendes service telepati med dyr og hendes kropsterapi og healing for dyr.

Ligesom med sine workshops for mennesker afholder den spirituelle vejleder workshops for dyr. Hos Berit Højgaard kan du med stor sandsynlighed blive klogere på både dig selv og dit kæledyr. Kontakter du denne spirituelle vejleder for dyr og mennesker, vil hun besvare ethvert spørgsmål, du måtte have.

Kategorier