Livsglæde med Nymanns.dk

Webshoppen Nymanns.dk forhandler produkter med Effekt som bøger, DVD'er, kurser og udstyr, der kan hjælpe dig på vej mod større velvære og livsglæde. Alt hvad der forhandles i webshoppen, tager afsæt i den kendte pioner på området, Birgitte Nymanns mangeårige og engagerede arbejde med sundhed og velvære gennem sund kost og fysisk aktivitet.

For Birgitte Nymann er det vigtigt at starte, der hvor problemerne begynder og omdrejningspunktet i bogen Flad mave for altid, er netop at finde årsagen til den bulende mave. Med hjælp fra denne bog får du redskaber til at finde ud af om maven kommer af stress, for meget sukker, for lidt vand, slappe mavemuskler eller måske noget helt andet. Med bogen Flad mave for altid, bliver det muligt at komme af med maven og bibeholde resultaterne uden unødig indsats, idet årsagen identificeres.

En Redondo bold er en lille bold med stor virkning. Træning med den Redondo bolden intensiverer resultaterne, i forhold til træning uden den lille bold. På Nymanns.dk kan du både købe Redondo bolden og også DVD'er med effektive øvelser med bolden, der er ukomplicerede at udføre.

Effekttræning er en træningsform, der går ud på at skabe større kropsbevidsthed, bedre holdning og gøre kroppen stærkere, mere udholdende, sundere og velformet. Dette gøres ved hjælp af muskeltræningsøvelser, der udføres langsomt og kontrolleret. Belastningen udgøres udelukkende af kroppens egen vægt. Effekttræning er nem at komme i gang med og de simple øvelser med den store effekt er stærkt vanedannende.

Har Du fattet interesse for Birgitte Nymanns univers og vil du have mere inspiration og motivation til at komme i gang, så er det bare at klikke ind på Nymanns.dk.

Kategorier