Styrk din arbejdsplads: Tag et kursus i kommunikation

Har du længe overvejet, om du skulle bestille et kursus til dine medarbejdere, så de øger deres kommunikationsfærdigheder? Så kan det være, at denne artikel er noget for dig, da den kommer til at omhandle et kursus i kommunikation fra JohnHarmsen. John har siden 2002 arbejdet på at hjælpe andre mennesker med at forbedre deres arbejdsplads og har god erfaring med at holde foredrag. Hvis du godt kunne overveje at bestille et kursus i kommunikation fra ham, kan du læse mere om det i denne artikel.

JohnHarmsen

De fleste mennesker bruger ugentligt mange timer på deres arbejdsplads, og derfor er det også vigtigt, at kommunikationen mellem medarbejderne fungerer godt, så de bliver i stand til at løfte opgaven i flok. Med et kommunikationskursus kan du styrke forståelsen blandt dine medarbejdere, så det bliver nemmere for dem at arbejde sammen. På den måde vil de nemt kunne klare deres opgaver sammen og dermed løse dem hurtigere.

Sørg for et bedre samarbejde på din arbejdsplads

Hos JohnHarmsen kan du få et foredrag og kursus i samarbejde. Der findes tre forskellige typer foredrag, som er muligt at vælge imellem, nemlig KENDER DU TYPEN?, FORSTÅ MIG RET og VERDENS BEDSTE KOLLEGA. KENDER DU TYPEN? handler om de fire typer mennesker, der findes, og kurset hjælper dig på den måde med at finde ud af, hvilke typer dine kollegaer er. FORSTÅ MIG RET handler om, hvordan kollegaerne kan undgå at misforstå hinanden gennem de forskellige måder at kommunikere med hinanden på. VERDENS BEDSTE KOLLEGA handler om kommunikation og adfærd. 

Prøv også et foredrag og kursus i arbejdsglæde

Da de fleste mennesker bruger mange timer på deres arbejdsplads, er det også vigtigt, at de er glade for deres arbejde, og derfor får du et lærende og humoristisk foredrag om arbejdsglæde hos JohnHarmsen. Du kan bestille et kursus på JohnHarmsens hjemmeside og vælge alt fra fem deltagere helt op til 5000 deltagere. Det er også muligt at bestemme om du vil holde et arrangement, hvor alle medarbejderne får John Harmsens bog, Verdens Bedste Kollega. På JohnHarmsens hjemmeside ser du udvalget af foredrag, kurser, webinar og LIVE, så du får mulighed for at finde ud af, hvad der vil fungere bedst for din arbejdsplads.  

Kategorier