Konfirmationsmenuer leveret varme til døren

Salt & Peber er et cateringsfirma med sans for kvalitet. Det er stedet man kan bestille alt fra brunch til populære konfirmationsmenuer. Hvilket naturligvis bliver leveret til tiden og lige til døren brandvarmt.

Konfirmation2016

Konfirmationsmenuer

Konfirmationsmenuer er der nok af hos Salt & Peber. Man kan vælge mellem mange forskellige konfirmationsmenuer med noget for enhver smag eller selv sammensætte den helt rigtige menu. Mulighederne er mange, og man er altid velkommen til at kontakte Salt & Peber om specielle ønsker.
Det er selvfølgelig altid relevant at undersøge kuvertpriserne på de forskellige konfirmationsmenuer, og dem finder man på www.saltogpeber.dk. Det er også stedet, hvor man kan læse om hver enkelt af de mange konfirmationsmenuer. Derudover er det naturligvis muligt at bestille direkte frem hjemmesiden. Så udover at det er utrolige lækre konfirmationsmenuer, så er det også ganske nemt at bestille dem fra cateringsfirmaet. Der er altså mange gode grunde til at klikke ind forbi hjemmesiden og se på de forskellige konfirmationsmenuer, og er man i tvivl skal man ikke tøve med at kontakte de erfarne kokke hos Salt & Peber.

Populære konfirmationsmenuer

Blandt de populære konfirmationsmenuer kan man finde dem opdelt efter prisleje. Der er både til de rosende gæster og de forkælede gæstede. Alle populære konfirmationsmenuer indeholder forret, hovedret og dessert. Der er selvfølgelig også garanti for at gæsterne går mætte fra konfirmationen uanset hvilken af de populære konfirmationsmenuer man vælger.
Billeder af de populære konfirmationsmenuer finder man også på hjemmesiden. Desuden leveres alle populære konfirmationsmenuer i perioden 19 marts til 19 juni 2016. Netop så alle konfirmander kan nå at opleve den gode mad fra Salt & Peber. Smut ind forbi hjemmesiden og læs mere om de populære konfirmationsmenuer, eller kontakt gerne kokkene for at få et uforpligtende tilbud. Uanset hvad så er man sikret fantastisk mad og høj service hos Salt & Peber.

Kategorier