Oplev Danmark fra en luftballon

Dreamballoon er det luftballonselskab, der udbyder flest flyvninger landet over. Dreamballoon udbyder både flyvninger på Sjælland, Fyn og i Jylland. Du kan blandt andet vælge en ballonflyvning over det smukke København.

Dreamballoon.PNG

Ballonflyvning over Sjælland

Hos Dreamballoon udbyder de unikke ballonflyvninger over Sjælland. Hvis du vælger en ballonflyvning over Sjælland, kan du blandt andet vælge at specificere din ballonflyvning til et bestemt område. Du kan enten vælge imellem Roskilde, Midtsjælland, Ringsted og Jystrup, Nordsjælland, eller en ballonflyvning over København. Ønsker du en ballonflyvning over Sjælland, kan du være sikker på at opleve både skov, by og land, men også smukke omgivelser nær fjorden. Det kan være svært at vælge hvilke områder man helst vil flyve hen over, på en ballonflyvning over Sjælland, da mulighederne er mange. Derfor er det vigtigt at huske på, at det er selve ballonflyvningen, der er den store oplevelse i sig selv. Uanset hvilket område du vælger, vil en ballonflyvning over Sjælland, med Dreamballoon, altid kunne garantere smukke udsigter og skønne omgivelser!   

 

Ballonflyvning over København

Går turen til Sjælland, og har du valgt en ballonflyvning over København, er du sikret en oplevelse for livet! En ballonflyvning over København er en helt speciel oplevelse, da den både byder på udsigter som blandt andet Tivoli, Hovedbanegården, Nyhavn og Zoologisk Have. En ballonflyvning over København er dog kun tilgængelig 3-5 gange om året, da vejrforholdene i København er ganske specielle. Derfor skal du væbne dig med en smule tålmodighed og være ganske fleksibel, hvis du ønsker en ballonflyvning over København, da denne ikke kan planlægges. En ballonflyvning over København er dog helt klart værd at vente på, da den ikke kun byder på kendte seværdigheder, men også smukke udsigter, som udsigten over blandt andet Øresund, Køge Bugt og sågar også Malmø. Så er du klar på en flyvetur, der tager helt nye højder, så bestil en ballonflyvning over København!

Kategorier