Julefrokost ud af huset og lækre selskabslokaler Skive

Hos Roslev Kro kan de levere selskabslokaler i Skive med god atmosfære og venlig betjening samt lækker julefrokost ud af huset til julens mange fester.

Roslev Kro

Julefrokost ud af huset til gode priser

Man kan få leveret en rigtig skøn julefrokost ud af huset fra Roslev Kro, der indeholder både kolde og varme retter samt skønne desserter. Det er nemt og enkelt at sammensætte sin egen menu, når man bestiller julefrokost ud af huset fra Roslev Kro. På kroens hjemmeside kan man finde en komplet oversigt over de skønne, juleinspirerede retter, der er at vælge mellem. Det kunne for eksempel være forskellige julesild, æg og rejer, laks i forskellige afskygninger og skønne patéer. Af varme retter kan man med julefrokost ud af huset få leveret fiskefileter, tarteletter, lun leverpostej og meget mere, der alt sammen er tilberedt af de dygtige kokke hos Roslev Kro. Bestiller man sin julefrokost ud af huset, skal man ikke selv tænke på at lave maden. I stedet kan man nøjes med at hygge sig med sine gæster og nyde julestemningen. Perfekt til private og virksomheder.

God atmosfære ved at vælge disse selskabslokaler Skive

Hos Roslev Kro kan man ikke bare bestille mad ud af huset. Man kan også booke hyggelige selskabslokaler med god atmosfære i Skive. Bor man i Skive eller omegn, er det oplagt at holde den næste familiefest eller et større arrangement med spisning hos Roslev Kro. Kroen har rummelige og flotte lokaler med plads til både større og mindre selskaber, og der er altid garanteret god atmosfære og venlig betjening. De flotte selskabslokaler med god atmosfære i Skive kan bookes online via Roslev Kros egen hjemmeside.

Besøg Roslev Kro og se de fine selskabslokaler i Skive med god atmosfære eller bestil lækker julefrokost ud af huset, når den søde juletid melder sin ankomst. Find firmaet på hjemmesiden www.roslev-kro.dk.

Kategorier