Slushice koncentrat, candyfloss og andet i festmad hos Kelds Funfood

Det er altid vigtigt, at du har det rette til din bod, når det gælder madvarer og drikke, så de besøgende kan få noget spændende at drikke og spise, og du kan undgå at løbe tør. Du kan hos www.kelds-funfood.dk finde alt, du skal bruge, om det er slushice koncentrat eller candyfloss.

Kelds Funfood

Bestil slushice koncentrat til kiosken, festivalen etc. på kelds-funfood.dk

Står du og mangler koncentrat, som du kan hælde i din slushice maskine, så bør du tage ind forbi Kelds Funfood, der har et bredt udvalg af forskellige slushice koncentrat. Du kan derfor få mere end én slags, som du kan byde dine gæster eller besøgende. Med mere end én slags slushice koncentrat kan du være klar til, at du får mange besøgende eller måske til dine gæster. Du kan finde slushice koncentrat i to og ti liter, så du ikke køber for meget til festen, men heller ikke køber for lidt til din bod. Har du behov for slushice koncentrat, så finder du det rette hos www.kelds-funfood.dk, der har et udvalg af forskellige smagsvarianter.

Candyfloss tilbehør - Stort udvalg af sukker og rør

Har du behov for at finde det rette sukker, så du kan få lækker candyfloss, så har Kelds Funfood netop det i deres udvalg. Du kan have brug for candyfloss til et stort arrangement, eller måske endda til en sjælden gang imellem, hvor du har en fest eller et andet event, der gøres lidt bedre. Uanset hvorfor du har brug for candyfloss, kan du være sikker på at finde det, du skal bruge. De har nemlig foruden sukker, også de nødvendige rør, der gør at folk kan have deres candyfloss med dem, lige meget hvor de går hen. Du bør tage ind forbi www.kelds-funfood.dk, hvis du har behov for at finde sukker eller rør, da de har alt, du skal bruge for at kunne lave candyfloss.

Kategorier