Bestil maden til årets julefrokost eller mortensaften her

Hos Salt og Peber kan du finde super lækker catering til gode priser. Du kan bl.a. bestille en lækker menu til mortensaften eller til en julefrokost på hjemmesiden.

Salt og Peber

Lækker menu til mortensaften

Salt og Peber laver super lækker mad og leverer lige til døren med lækre varme retter til alle forskellige lejligheder, fester og højtider. Du kan bl.a. finde lækker mad til mortensaften, hvor du får en lækker menu med braiseret andelår, sauce og kartofler, agurkesalat og tyttebær. Mortensaften er en dansk traditionsrig aften, hvor man spiser and, fordi munken Morten blev forrådt af nogle gæs, som han prøvede at gemme sig iblandt, men som skræppede op, så han blev fanget. Det er så blevet til, at vi spiser and, men sådan går det jo nogle gange med folkehistorier, traditioner og den slags. Hvis du har lyst til at holde en hyggelig aften d. 10. November med dine venner eller med familien, så kan du bestille mad på hjemmesiden www.saltogpeber.dk til en god pris, og så får du helt sikkert en dejlig mortensaften i godt selskab med dejlig, smagfuld og lækker mad.

De klassiske retter mm. til julefrokosten

Skal du holde julefrokost i år, så bestil mad fra Salt og Peber, som laver lækker catering til alle forskellige lejligheder. Du vil elske det store udvalg af forskellige retter, som du kan bestille på hjemmesiden. Se mere om alle de klassiske retter, som du kan bestille til firmajulefrokosten i år. De laver virkelig mad med kærlighed og friske råvarer, og du vil helt sikkert elske de flotte retter, som du kan bestille til julefrokosten. Der er flæskesteg, tarteletter, brunede kartofler, sild og alt, hvad der hører til, og du vil helt sikkert elske den lækre mad, som de leverer lige til døren, så du selv kan servere den varm og frisk. Til en god julefrokost skal der god julemad, og du kan imponere alle dine venner eller din familie med de flotte salater og lækre varme retter, som du kan bestille på nettet til den perfekte aften med venner og familie.

Kategorier