Slagter Zangenberg står fx for mad ud af huset på Lolland og mad til fest på Sydsjælland

Bestil en formidabel saml selv 3-retters menu eller mad til fest på Sydsjælland, Lolland eller Falster hos Slagter Zangenberg, hvis forretning ligger i skønne Vordingborg.

Slagter Zangenberg

Mad ud af huset på Lolland af Slagter Zangenberg – nemmere bliver det ikke

Det er super nemt at bestille mad udefra, hvis man skal holde fest eller et større arrangement, hvor gæsterne skal have noget at spise. Hos Slagter Zangenberg har de gjort det endnu mere enkelt med deres saml selv 3-retters menu, som man helt selv kan sammensætte efter ønsker og behov. Man kan sammensætte menuen online på Slagter Zangenbergs hjemmeside. En saml selv 3-retters menu er det oplagte valg, hvis man skal bestille mad ud af huset på Lolland, idet slagterforretningen ligger i Vordingborg. Der er altid et stort udvalg af lækre retter samt tilbehør at vælge mellem, når man sammensætter sin egen 3-retters menu og bestiller som kunde bosiddende på Lolland.

Mad til fest på Sydsjælland med det bedste til smagsløgene

Lækker mad til fest på Sydsjælland kan man roligt bestille hos Slagter Zangenberg, der har nogle rigtigt dejlige menuer at vælge mellem. Slagterens festmenuer er sammensat således, så der vil være noget for enhver smag, og der er ligeledes også sæsonbetonede menuer såsom en sommermenu at vælge mellem. Festmenuerne hos Slagter Zangenberg er perfekte at bestille som mad til fest på Sydsjælland, og maden leveres hurtigt og sikkert på dagen fra slagterforretningen i Vordingborg. Skal det være lækkert og friskt i en ordentlig kvalitet med det lækreste kød, skal man bestille maden til sin fest på Sydsjælland eller øerne omkring fra Slagter Zangenberg.

Hos Slagter Zangenberg kan man bestille en saml selv 3-retters menu som mad ud af huset på Lolland eller måske mad til fest på Sydsjælland med de lækreste råvarer. Det kan gøres online på hjemmesiden www.slagterzangenberg.dk.

Kategorier