Spændende og fredfyldt ballontur

Ballonflyvning er en spændende og fredfyldt oplevelse, som ingen mennesker bør snydes for. Det er en enestående oplevelse, hvor du få lov at se det ganske danske land fra oven. Den spændende og fredfyldt ballonflyvning foregår typisk i en times varighed, og kun når vejret tillader det. Du bestiller gennem Dreamballoon.dk, og kan bruge billetten en gang i helt op til et år på hhv. Jylland, Fyn og Sjælland.

Dreamballon

Flyv i en ny ballonflyver

Efter flyvningen vil der være champagnedåb for alle nyindviede ballonflyvere. Derudover følger der et personligt og signeret diplom til alle ballonflyvere. Alt dette er med til at gøre oplevelsen helt unik, men der er intet som slår den storslåede udsigt du får oppe fra ballonen. Du vil kunne se flere kilometer ud i horisonten, og vil kunne se hvordan den danske natur udfolder sig, mens ballonen følger vinden.
Det helt unikke ved ballonflyvning er, at man er afhængig af vindens retning, og derfor ved man heller aldrig hvor endnu en spændende og fredfyldt tur går hen. Den kan gå over hustage, fjorde, skov eller mark. Uanset hvor turen går hen, når det bliver din tur til at flyve, så kan du være ganske forvisset om, at det bliver helt enestående. Du kan læse meget mere om ballonflyvningen på www.dreamballoon.dk, og der kan du også bestille en spændende og fredfyldt tur til dig selv. Du får den som en smart e-billet og kan som sagt indløse den næsten i hele landet. Så skynd dig ind og bestil din ballonflyvning. En oplevelse som du aldrig vil komme til at fortryde, men vil nyde i fulde drag. På hjemmesiden kan du også se en spændende og fredfyldt tur blive filmet, og finde ud af om ikke det også var noget for dig med ballonflyvning. Så tilbage er kun at sige – rigtig god flyvetur i ballonen!

Kategorier