Oplev verden fra luften med en ballonflyvning

Har du lyst til at prøve en ballonflyvning? Se, hvordan det hele kan lade sig gøre. Klik ind på dreamballoon.dk, og læs mere.

Dreamballoon.PNG

Ballonflyvning 

Bestil en ballonflyvning, og oplev verdenen fra luften. Det er på alle måder en overvældende oplevelse at flyve i ballon. Det er på én gang spændende og fredfyldt. Man kan sammenligne det at flyve i ballon med en form for meditation. Se de fantastiske panoramaer, som landet har at byde på. Du får også indsigt i, hvordan en luftballon virker og navigeres. Der er tale om et historisk fartøj, der har inspireret. Det spændende ved at flyve i ballon er, at man aldrig kan vide med sikkerhed, hvor vinden tager en hen. Oplev en unik portion af Danmark, hver gang du flyver i ballon. Se de danske skove, byer og veje fra luften af. Måske oplever du kendte steder, eller måske er det ukendte egne, som du får udforsket. Se det hele fra ballonens fugleperspektiv, og bliv fascineret af den smukke natur her i landet, og hvad der ellers er at beskue.

Du får en sikkerhedsbriefing som noget af det første, og dernæst bliver du inviteret til at hjælpe med opsætningen af ballonen, såfremt dette skulle have interesse. Læs mere her, og find ud af, hvad du kan forvente af en ballonflyvning. Selve flyvningen kommer til at vare i en times tid. Det er selvfølgelig muligt at få flere informationer online. Det kan varmt anbefales, at du læser den gennemgående FAQ, der er inde på siden. Ballonflyvning er en oplevelse, som med fordel kan nydes sammen med én, som du holder af. Inviter din nærmeste på en tur op i en varmluftsballon, og se, hvor meget smukkere det hele ser ud ovenfra. Gå ikke glip af denne fantastiske oplevelse!

Kategorier