Lav selv kalendere og fotobøger med billeder fra højtider

Køb fotobøger, som du selv laver, hos Dinfotobog. Det er også muligt at customize din kalender vha. onlinesoftwaren på www.dinfotobog.dk. Få noget ekstra ud af dine billeder, og lav den perfekte gave eller mindebog til familien.

Dinfotobog

Lav selv en kalender online via dinfotobog.dk

Lav selv en kalender 2020 hos Dinfotobog, der f.eks. tilbyder A3 og A4 fotokalendere til gode priser. Når du har designet en kalender, sendes den direkte til produktion ved faciliteterne i Danmark. Det betyder hurtig ekspedition og hurtig levering. Ja, der tilbydes faktisk dag til dag levering hos Dinfotobog, ligesom at firmaet også opererer med fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Derfor går du aldrig galt, når du benytter dig af en service på dinfotobog.dk. Når du designer en fotokalender, vælger du selv, om der skal tryk på begge sider eller kun den ene. Du vælger også, om det skal være en A3 eller A4 kalender med dine billeder. Du har desuden valgmuligheder i forhold til designet og naturligvis frit valg med de billeder, du vil bruge. En fotokalender er glimrende med bryllupsbillederne, men også minderne fra efterårets tur til Harzen. Hvis du går med tanken om at lave dine fotografier om til en kalender, så læs mere på www.dinfotobog.dk.

Fotobøger til højtider som jul, konfirmation og bryllup

Mange vælger at få lavet fotobøger til højtider, som man gerne vil mindes senere i livet. Disse kan også benyttes som gave til forældre, bedsteforældre og andre familiemedlemmer, som f.eks. gerne vil nyde minder af brylluppet, konfirmationen og andre højtider, der er værd at kigge tilbage på. Det er også populært med en fotobog som julegave. Hvis du er interesseret i at købe fotobøger til højtider, uanset om det er bryllup, juleaften eller konfirmation, så har Dinfotobog et perfekt udvalg til dig. Du kan nemlig få fotobogen, præcist som du vil have den. Skal den være i A4 eller A5? Ønsker du at benytte stående eller liggende billeder? Skal det være hardcover eller softcover? Du vælger selv hele vejen igennem, og det betyder, at du altid ender med en unik fotobog, der er helt din egen.

Bestil fotobøger til højtider og fotokalendere online hos Dinfotobog.

Kategorier