Isterninger til fest hos Trekantens Is – det nemme valg!

Trekantens Is tilbyder alt i spiritus, cocktailtilbehør, barudstyr og andet for at gøre festen lidt mere lækker. De forhandler også isterninger til fest – den nemme løsning, så I aldrig løber tør for is til den helt store fest. I denne artikel kan du læse lidt mere om de forskellige muligheder på trekantensis.dk.

Trekantens Is

Hvor mange isterninger har I brug for?

Hos Trekantens Is tilbydes så godt som alt i isterninger til fest. Bestil poser med isterninger, baljer med isterninger eller sågar hele tønder med isterninger! Uanset om det er til fødselsdag, bryllup, polterabend eller firmafest, så leverer Trekantens Is alle de isterninger til fest, som I har behov for.

Få isterninger lige til hoveddøren! Ingen fest er ens, men fælles gælder det, at drikkevarerne er et centralt element. Uanset om man skal nyde et glas sangria en varm sensommeraften eller børnene skal have kølet colaen til børnefødselsdagen sammen med hele klassen, så er isterninger en nødvendighed. Af forskellige årsager er det ikke altid praktisk selv at stå for isterningerne. Det kan være fordi, festen ikke finder sted, hvor der er en fryser. Det kan også være fordi, at fryseren ikke har kapacitet til at producere den mængde isterninger, som festen har behov for. Og selvfølgelig kan det også være fordi, man meget hellere vil bruge tiden på at nyde nuet og være sammen med festdeltagerne på den helt store dag! Du behøver ingen undskyldninger for at bestille isterninger til fest hos Trekantens Is, der er specialiseret i leveringer af isterninger.

Knust is eller isterninger?

Hos Trekantens Is kan du vælge at få fyldt en beholder op med enten knust is eller isterninger til din kommende fest. Det er forskelligt fra drink til drink, om den kræver knust is eller isterninger. Hvis du ikke selv gider at blende isterningerne, så kan du med fordel bestille både knust is og isterninger til festen hos Trekantens Is. Tænk først og fremmest over, hvad der skal serveres for at bestemme ratioen mellem isterninger og knust is. Skal den udelukkende stå på Margaritas og Strawberry Daiquiris, så vil det være oplagt at bestille mere knust is end isterninger. Er der derimod mest behov for is til sodavand eller at få kølet god whiskey/cognac ned, så overvej en højere ratio af isterninger til festen.

Hør mere om dine muligheder i isterninger til fest online hos Trekantens Is, som kan leveres eller afhentes hos virksomheden i Kolding. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte deres kundeservice på 28 59 34 66.

Kategorier