Slut med urinlugt i undertøjet med Exurin

Exurin er et fantastisk nyt produkt på markedet, for alle de mange danskere der får deres hverdag og selvtillid ødelagt som følge af urinlugt i undertøjet. Exurin er præparat man sprøjter med fra morgenstunden, og som giver en rar og lugtfri fornemmelse resten af dagen. Find din forhandler her.

Exurin

Exurin

Der har tidligere været overraskende dårlige muligheder for at modvirke den dårlige lugt, der som regel følger med urindryp i undertøjet. Derfor er det da også utrolig glædeligt at man nu kan få hjælp, takket være danske Exurin. Den danske medicinalvirksomhed har anført af Cand. Pharm. Gunnar Kjems opfundet et præparat, der ganske simpelt men ikke desto mindre enormt effektivt kan modvirke effekten af efterdryp i undertøjet. Navnet er Exurin.

Simpelt men effektivt

Exurin er på mange måder et utrolig simpelt produkt. Det består hovedsageligt af klorhexidin og zinksalve, to stoffer der sammen udøver en nultolerance-politik over for de bakterier, der ellers normalt vil føre til dårlig lugt. Den dårlige lugt opstår i det øjeblik at bakterier nedbryder urinmolekyler i løbet af dagen. Det er affaldsstoffer fra denne proces der fører til ildelugtende gener, der kan være til stor besvær for personen der døjer med dem. Her går klorhexidin aktivt ind og stopper de processer, således at lugtgenerne ganske simpelt aldrig opstår. Og skulle der allerede være lugtmolekyler tilstede, så absorberer zinksalven disse på kort tid. Alt i alt et fantastisk produkt, og utrolig godt nyt til de alt for mange danskere, som tidligere ikke har haft muligheden for at gøre noget ved problemet. Er du én af dem, så tøv ikke med at find forhandler, og få fat i det fantastiske produkt. Din hverdag vil med garanti ændre sig til det bedre, når du anvender Exurin til at modvirke urinlugt.

Klik ind på www.exurin .dk. Her kan du blandt andet finde forhandler samt naturligvis læse meget mere om produktet.

Kategorier