God frokostordning i København, der tager højde for alle i virksomheden

Københavnerne er ved at få øjnene op for fordelene med en frokostordning, der leveres til virksomheden, og som kommer hver dag. I KBH er der ikke så få, som tilbyder firmafrokost. I denne artikel kigger vi lidt på Madkonceptet. De skiller sig ud ved at tilbyde frokost af bedre råvarer samt tilbyde fleksibilitet og individuel tilpasning. På madkonceptet.dk kan du også læse om catering heriblandt tapas og buffet til konfirmation.

Madkonceptet

Firmafrokost til de virksomheder i KBH, der prioriterer friske råvarer

Der er en perlerække af fordele ved en frokostordning til firmaer. Som virksomhed i København kan man overveje at tilmelde sig firmafrokost hos Madkonceptet. Det er der naturligvis flere grunde til. Fleksibilitet på frokostordningen betyder, at ingen går sultne fra bordet, uanset om man ikke spiser kød, har allergi eller afholder sig fra bestemte fødevarer af religiøse årsager. På madkonceptet.dk tilbereder de nemlig mangfoldig firmafrokost til alle uden yderligere gebyrer. Lige som at en bil aldrig kan være eksklusiv uden ordentlige reservedele, så kan en frokostordning heller aldrig være udsøgt uden brug af gode ingredienser. Madkonceptet gør meget ud af at bestille de bedste råvarer hjem. Fødevarekvaliteten er også afgørende, hvis man ønsker julefrokost, tapas eller anden catering fra leverandøren.

Frokostordninger til firmaer - Mere info om firmafrokost på madkonceptet.dk

Bestil firmafrokost nemt online. Tilmeld frokostordning i hovedstaden på www.madkonceptet.dk, og gå en glædelig tid i møde, hvor man bliver endnu mere glad for at møde ind på arbejdet, selv en almindelig tirsdag i februar. Madkonceptet frokostordningen bygger på en varm ret, nogle salater, brød, pålæg og andet lækkert, og ekstra ting som ost, smør, smørrebrød og økologisk mælk kan tilkøbes efter behov. Fredagskagen kan man også lade madkonceptet.dk om.

Bestil vidunderlig frokost til døren i erhvervslivet. I København kan man vælge firmafrokost fra Madkonceptet til gode priser. Samtidig er det muligt at bestille catering til private som bl.a. tapas, nytårsmad og lækkerier til påskefrokost. Diner transportable leveres i hele hovedstaden og er beskrevet yderligere på madkonceptet.dk.

Kategorier