K. C. Pedersen forhandler alt fra skinner til bandage i høj kvalitet

K. C. Pedersen forhandler og udvikler produkter til forskellige former for genoptræning. Denne danske virksomhed har gennem 25 år opbygget et stort udvalg af produkter, der er brugbare i forbindelse med ergo- og fysioterapi og er derfor specialist indenfor netop dette felt. Læs derfor mere om alt mellem skinner og bandage herunder eller på www.kcpedersen.dk.

 

K. C. Pedersen

Den bedste heling med de rette skinner

Skinner og bandage er for eksempel en stor kategori hos K. C. Pedersen. Skinner til håndled er især en produktkategori på www.kcpedersen.dk, som mange mennesker benytter sig af. Når du mangler skinner til for eksempel håndled, kan det skyldes flere problemer. Personer, der benytter skinner til håndled, har for eksempel haft et brud eller på anden måde været udsat for overbelastning, gigt, seneskedehindebetændelse, tennisalbue m.m. Skinner er nemlig med til at stabilisere led, dæmpe smerter og aflaste håndleddet ved funktion. Når man benytter skinner, holder man nemlig hånden i ro, sådan at det udsatte område ikke overbelastes yderligere og derved kan tage mere skade. Hos K. C. Pedersen fås skinner til børn og voksne, da mennesker i alle aldre kan være så uheldige at skulle have brug for en skinne i forbindelse med et overbelastet håndled.

Mange typer af bandage til både børn og voksne

Bandage er også en populær løsning blandt personer, der lider af overbelastede lemmer, mangler produkter til kompressionsbehandling eller har brug for at fiksere sårbandage. Bandage fås derfor i mange forskellige versioner, der passer til mange forskellige situationer — for eksempel til fiksering af skinner. Mafra — bandage, der kan bruges til at fiksere skinner — fås i flere forskellige længder, bredder og farver hos K. C. Pedersen. Netop denne type af bandage er fremstillet af et blødt og behageligt materiale, der består af nylon og gummi og fås i grå, beige eller sort. Catell wrap er bandage til kompressionsbehandling eller fiksering af sårbandage. Dette produkt er velegnet til disse formål, da de ikke klæber på huden eller sig selv og kan derfor også bruges til at forme en amputationsstump og hænger ikke fast i sårskorper. Dette gør også denne form for bandage anvendelig til børn, da det ikke gør ondt at tage den af og på. Fabrifoam er ligeledes en del af det store udvalg. Denne type er yderst åndbar og derfor behagelig mod huden uden at glide rundt.

Læs mere om de mange produkter på www.kcpedersen.dk. Her finder du ligeledes faglitteratur, der relaterer sig til de forskellige produkter, sådan at du kan komme til at vide mere om, hvordan kroppen har gavn af for eksempel skinner eller bandage.

 

 

Kategorier