Bestil EXS kondomer og HEX kondomer – læs mere om produkterne herunder

Hos Kondomland.dk finder du et af landets største online udvalg i kondomer fra de bedste mærker på markedet. Med navne på lager som EXS kondomer, tynde og sikre HEX kondomer og mange andre er det gjort let at shoppe kondomer.

Kondomland.dk

EXS kondomer føres online hos Kondomland.dk

EXS kondomer produceres af engelske LTC Healthcare, som kendes for at producere præventionsprodukter i den absolut bedste kvalitet. EXS kondomer fås i mange forskellige varianter og en stor del af dem finder du lige nu hos Kondomland.dk. Ét af de mest populære EXS kondomer er det praktiske EXS Delay kondom, som især er et hit hos de unge. Delay EXS kondomer har en smule bedøvende middel på indersiden, som mindsker følelsen for manden, hvilket resulterer i at man holder i længere tid i sengen. Hos Kondomland.dk finder du desuden også det smarte Air Thin kondom, som er under 0,045 mm. tykt. Det giver en helt særlig følelse og skulle efter sigende føles næsten som når man ikke har kondom på.

Se udvalget, og bestil HEX kondomer af bedste kvalitet

Ét andet godt mærke du lige nu finder i udvalget hos Kondomland.dk er de tynde og sikre HEX kondomer. HEX kondomer er designet på en helt særlig måde, hvor latexen er delt ind i små sekskanter (deraf navnet). Det betyder at HEX kondomer har en ekstremt høj brudsikkerhed. Det gør HEX kondomer til ét af de absolut mest sikre på markedet lige nu.

Klikker du ind på www.kondomland.dk lige nu så finder du et rigtig godt udvalg i HEX kondomer, EXS kondomer og mange andre gode mærker. Her kan du desuden købe mange typer glidecreme, både vandbaserede og silikonebaserede typer, glidecreme med smag og meget mere. Alle forsendelser sendes i diskret indpakning og med en neutral tekst på kontoudskriften.

Kategorier