JO Industries udlejer maler vikar til bygningsmaleropgaver

Har du brug for et ordentligt malerarbejde, så kan du være sikker på at JO Industries er lige det, du søger. De er oprindeligt fra Lindøværftet, og leverer altid resultater i høj kvalitet. Derfor kan du være sikker på at deres maler vikar, har god forståelse som bygningsmaler iblandt andre opgaver.

JO Industries

Faglært og professionel maler vikar

Store maler opgaver kræver et team, der ved præcis hvordan de skal håndtere det. JO Industries kan være din hjælp, da de har den perfekte maler vikar, til alle typer maleropgaver. De udlejer deres stab til maleropgaver, iblandt andre håndværksopgaver, i Danmark, Polen og Tyskland. Du kan derfor få en maler vikar, uanset hvor du er placeret. En maler vikar klarer forskellige maler opgaver, som inkluderer bygningsmaling, sprøjtemaling og overfladebehandling, for bare at nævne nogle. Du kan altid være sikker på at en maler vikar har den rette forståelse for faget. Alle deres maler vikarer er nemlig faglærte, professionelle og vil altid levere et godt resultat. Du kan bestille en maler vikar til private behov, men de kan også klare større projekter som byggerier. Du kan få et helt team af maler vikarer på 15-20 mand, hvis du har en rigtig stor maleropgave, der skal klares. Joindustries.dk har uden tvivl den rette maler vikar til dig.

En bygningsmaler med erfaring i alle maleropgaver

Har du en maleropgave der skal klares, så er JO Industries den rette hjælp. Deres bygningsmaler klarer alle opgaver, både til byggeprojekter og private. Alle deres bygningsmalere er faglærte, professionelle og højtkvalificerede. De forstår sig på alle maleropgaver, og kan derfor også levere et godt resultat. En bygningsmaler har erfaring i forskellige maleropgaver, der gælder bl.a. udendørs træværk, renovering og vedligehold af fredede bygninger, sprøjtemaling, vandskuring, spartel og puds iblandt andet. Der vil altid være tæt dialog med dig som kunde, så de altid kan dække dine individuelle behov. JO Industries sørger altid for at deres vikarer er certificeret efter DS og de gældende regler på arbejdspladsen. Deres bygningsmalere kan klare alt fra en uges arbejde, til projekter med over et års varighed. Uanset om du har et stort malerarbejde, der skal udføres af op til 20 mand, eller en mindre privat opgave, kan du være sikker på bygningsmalere, der udfører opgaven ordentligt. Du kan kontakte virksomheden hos joindustries.dk, hvor du også kan lære mere om de opgaver, de kan udføre for dig.

JO Industries bestræber sig altid på at levere til aftalte tid og pris. Deres ledelse har over 20 års erfaring, så de har god forståelse i industrien.

Kategorier