DK-TEC er din leverandør af jordbor og andet minilæsser udstyr

Hos DK-TEC har de mere end 20 års erfaring i at levere prisstærke maskiner og minilæsser udstyr af god kvalitet. Læs mere om deres udvalg, der blandt andet omfatter jordbor, her i artiklen.

DK-TEC

Jordbor og pælebor til traktor, minilæsser og minigraver – Find det på www.dk-tec.dk

Et jordbor eller et pælebor er et uundværligt redskab for landmanden, der sætter mange hegnspæle hvert eneste år. Hos DK-TEC har de jordbor til din traktor, minilæsser eller minigraver – og de har sågar også et mobilt jordbor med egen motor. Hvis du er på udkig efter et bor til traktoren, kan du få et, der er både praktisk og stærkt. Som udgangspunkt køber man en basisenhed uden bor, men du kan naturligvis også tilkøbe, de bor du har brug for på deres hjemmeside. Læs mere på dk-tec.dk, hvor du også kan se, hvilke størrelser på de løse bor, som de ligger inde med. Tøv desuden ikke med at ringe til dem, hvis du har brug for råd og vejledning, da de har mere end 20 års erfaring med at levere maskiner til landbrug, skovbrug og haveanlæg til stærke priser. Derudover har de som en ekstra bonus dag-til-dag levering på reservedele og sliddele.

Bliv dækket ind med det rigtige minilæsser udstyr med en fræser, hækkeklipper eller balletang

På www.dk-tec.dk har som sagt et bredt sortiment af redskaber, udstyr og maskiner til brancher inden for agro, skovbrug og haveanlæg – og det gælder også for kategorien med minilæsser udstyr, som fås til flere forskellige typer minilæssere. Her kan du både finde en brændekløver, stubfræser, skovklo, tømmerklo eller hækkeklipper til skovarbejdet eller du kan finde en fræser, stennedlægningsfræser, kanttrimmer, slagleklipper eller rotorklipper til vedligeholdelse eller nyanlæggelse af en have. Faktisk er der næsten ingen grænser for, hvad din minilæsser kan klare, når bare du har det rigtige udstyr. Med eksempelvis en betonblander, saltspreder eller SweepEx kost er du godt på vej til at være selvforsynende, når det kommer til diverse opgaver, der kan opstå på for eksempel en større landejendom. Derudover kan du finde et hav af minilæsser udstyr, der egner sig godt til transport af diverse materialer, som for eksempel en trailer, pallegaffel, balletang, stengreb, skovl eller siloklo. Klik ind på deres hjemmeside og find netop det, du står og mangler allerede i dag.

Kategorier