Bulldog Agri har alt i landbrugsmaskiner, såsom kornvalse og halmsnitter m.m.

Bulldog Agri har et stort udvalg af maskiner til landbrug. Du kan bl.a. finde en kornvalse eller en halmsnitter i butikken. Læs mere her og se om det er noget for dig og dit landbrug. Her er du altid sikker på høj og professionel kvalitet.

Bulldog Agri

Effektive halmsnitter fra anerkendte kvalitetsbrands

Bulldog Agri har alt i store effektive maskiner til landbruget, og du kan bl.a. finde en halmsnitter i bedste kvalitet i butikken. De har flere attraktive maskiner fra Haybuster, som har lavet de bedste og mest robuste halmsnittere på markedet siden 1966, hvor amerikanske Joe Andersen lavede den første maskine. Siden da er Haybuster blevet almindeligt i Europæiske landbrug, da deres maskiner er meget stærke og pålidelige, selv når de kører i døgndrift. Der er mange europæiske forhandlere nu, og det betyder, at du kan få de fleste reservedele inden for 24 timer. Hos Bulldog Agri har de altid de fleste reservedele på lageret i Randers. På den måde får du en pålidelig halmsnitter, som har en meget høj ydeevne og som uden tvivl vil kunne klare selv de tungeste opgaver på din gård. Når man er landmand og arbejder med afgrøder, så ved man at maskinerne er meget vigtige, og deres holdbarhed, ydeevne og robusthed er afgørende for årets regnskab. Du kan finde alt, hvad du skal bruge i landbrugsmaskiner til gode priser i butikken på www.bulldog.dk. Her kan du bl.a. finde halmsnittere og mange andre maskiner fra stærke producenter, der i årevis har specialiseret sig i deres felt og som producerer de bedste maskiner på markedet.

Vals korn og andre afgrøder smart med en kornvalse

Bulldog Agri har også et stort udvalg af kornvalse. De fører især kornvalse fra Murska og kan uden tvivl hjælpe dig med at finde den helt rette model. Der findes mange kornvalse, som også kan leveres med majs- eller ærtevalse. Murska laver modeller, som ikke støver eller støjer. Deres modeller kan stå direkte under silo, og på den måde får du lettet produktionen. De har også en pre-chruser, som kan monteres over på kornvalsen. Den har nogle meget grove valseruller, som giver de store korn et tryk, før de falder ned til de finere valseruller. På den måde kan du valse korn sammen med f.eks. ærter og lupiner, uden at skulle stille om på dine valser. Der findes mange forskellige gode modeller i butikken, som helt sikkert har noget at byde på, som du kan bruge til din produktion. Hvis du er landmand og arbejder med afgrøder, så ved du helt sikker, hvor vigtigt det er, at maskinerne er i orden. Det er altafgørende, og du kan finde mange forskellige gode maskiner i butikken hos www.bulldog.dk. Her finder du både kornvalse, maskiner til crimping og meget mere. Læs om det store udvalg på hjemmesiden.

 

 

Kategorier