Effektiv stubfræsning med en kvalitets stubfræser fra DK-TEC

Lige meget hvor stort eller lille dit landbrug er, om det er professionelt eller på hobbyplan, så forhandler www.dk-tec.dk det bredeste udvalg af alt dertil. Tøv derfor ikke med at tjekke den flotte hjemmeside ud, hvor der er en bred vifte af sortimenter at gå på udkig mellem. Snyd ikke dig selv for de mange muligheder for at gøre hverdagen i landbruget smartere, nemmere og hurtigere. Dette kan du bl.a. med en stubfræser, pallegaffel, skivehøster eller et helt fjerde produkt. Shop maskiner, udstyr og redskaber til landbruget hos DK-TEC i dag.

DK-TEC

Jævn stubbe med jorden med en stubfræser

Når der skal fældes træer, står der altid stubbe tilbage i jorden. Disse stubbe kan til tider være til gene eller tage unødig plads, som man gerne vil skille sig af med. Det er her, udvalget af stubfræsere fra DK-TEC kommer ind i billedet. På siden finder du et unikt udvalg af stubfræsere i forskellige modeller og varianter. Du kan naturligvis læse mere om den enkelte variant ved at klikke ind på den, og bl.a. finde information om egenskaber og funktioner m.m. Du finder dem bl.a. i flere størrelser samt i mobile udgaver, så du kan fræse flere stubbe. Fælles for alle stubfræsere er dog, at de efterlader stubbene fræset ned, så de ikke er til besvær for nogen. Anlæg f.eks. en ny plæne eller andet, der hvor du fræser gamle stubbe væg. Mulighederne er mange med stubfræsere fra siden.

Stubfræsning er en nem måde at få bedre udeareal på

Stubfræsning er en effektiv og nem måde at slippe af med stubbe, der fylder forkerte steder eller er i vejen for personer og køretøjer. Både i skoven og på matrikler med mange træer er stubfræsning populært. For det første er stubfræsning en hurtig måde at fjerne stubbe, og så efterlader det også grunden flad og klar til at blive taget i brug til noget andet. Se ikke begrænsning i områder med stubbe, men få blot en stubfræsningpå banen for at løse problemet. Hvis du har planer om at fælde flere træer, kan du med fordel anskaffe dig din egen fræser, som forhandles i stor stil på siden. 

 

DK-TEC er en populær og elsket hjemmeside, der aldrig går ned på hverken udvalg eller kvalitet. Se selv de mange muligheder og gør et godt køb til dit landbrug i dag. Her er både noget for dig, der driver landbrug i fritiden, samt professionelt eller på et lidt højere plan.

 

 

Kategorier