Find alt fra New Holland landbrugsmaskiner til Krampe vogne hos Lyngfeldt

Hvad end du er fritidslandmand, deltidslandmand eller fuldtidslandmand, så er der nogle helt bestemte landbrugsmaskiner, du har brug for. Og nogle af markedets bedste får du fra mærket New Holland. New Holland landbrugsmaskiner er nogle af de bedste inden for landbrugserhvervet, når det kommer til en traktor eller en mejetærsker m.m. Skulle du sidde som landmand og være interesseret i at anskaffe dig nye maskiner eller få reparation af nuværende maskiner, så besøg www.lyngfeldt.dk og få den bedste service.

Lyngfeldt

Hos Lyngfeldt får du de bedste New Holland landbrugsmaskiner

Som landmand er der ingen grund til at gå ned på udstyr, og det gør du heller ikke med New Holland landbrugsmaskiner. Landbrugsmaskiner fra New Holland er nogle af de bedste på markedet grundet producentens store og mangeårige passion og et stærkt engagement. Og med et stærkt forhandlernetværk samt imødekommende og professionelt arbejde hos Lyngfeldt, er det blevet muligt at garantere, at der sæson efter sæson er service og ekstra rådgivning til rådighed for alle, også på New Holland landbrugsmaskiner. Skulle du blive fristet af, hvad New Holland landbrugsmaskiner ellers kan gøre for dig og dit landbrug, kan du kvit og frit besøge www.lyngfeldt.dk og få den hjælp og ekspertise, du har brug for. Når du kigger på hjemmesiden, kan du være sikker på, at du har med mennesker og landbrugsmaskiner fra New Holland at gøre, som du kan stole på nu og her samt i fremtiden.

Supplér med tysk kvalitet i form af en Krampe vogn hos Lyngfeldt

Krampe er et tysk selskab, som er verdenskendt for at producere den såkaldte “Krampe vogn”. En vogn, der gør arbejdet med landbrug, skovbrug, byggeri, m.m. meget lettere, når der skal transporteres store læs fra et sted til et andet. Inden for landbrug bruges vognen for eksempel til transport af korn. Krampe er som sagt et tysk selskab, som producerer krampe vogne, men den dag i dag producerer det store, tyske selskab også standardkøretøjer og ikke mindst specialfremstillede vogne efter kundens ønsker. En krampe vogn er blot ét af flere produkter fra det tyske selskab, som forhandles her hos Lyngfeldt. Som landmand, der investerer i en krampe vogn, er du sikker på at få tysk kvalitet for pengene. Krampe har som varemærke at producere vogne, der opfylder de højeste kvalitetsspecifikationer og har et mål om at leve op til deres motto, "Kvalitet på hjul". Især som landmand kan det have gavnlige effekter at have en vogn, hvad end det er en krampe vogn eller en vogn fra et andet mærke. Det har store, gavnlige effekter på at gennemføre en effektiv høst eller lignende.

 

 

Kategorier