CR Foderservice kan hjælpe med produktion af svinefoder med mobile blandingsanlæg

Som landmand kan det være utroligt praktisk, at du finder en effektiv og hurtig måde at blande foder på. Hos CR Foderservice kan du få den helt perfekte løsning, når det kommer til blanding af foder og produktion af svinefoder. De kan bl.a. tilbyde deres praktiske mobile blandeanlæg, der er en hurtig og effektiv løsning for landmanden.

CR Foderservice

Vælg en stabil og konkurrencedygtig løsning med mobile blandeanlæg

De mobile blandeanlæg fra CR Foderservice, er den perfekte måde hvorpå at have kendskab til råvarerne ens dyr bliver fodret. Det kan give bedre kost og dermed levevilkår for dyrene på gården. Mobile blandeanlæg gør det muligt for dig at sammensætte foderblandinger, der er tilpasset dine behov. Det er derudover noget lettere med mobile blandingsanlæg, da du ikke behøver bekymre dig om plads, investering og konstant vedligeholdelse. Det mobile blandeanlæg vil være med til at spare dig penge, da der er mange ting du ikke behøver selv at sørge for. Det tillader dig at anvende dit eget korn til foder, og du kan derfor være helt sikker på hvad der bliver serveret for dine dyr. Du behøver desuden ikke omlægge din dag, da det er chaufføren på det mobile blandeanlæg der selv klarer arbejdet. Der er derfor rigtig mange fordele med et mobilt blandeanlæg – tag ind forbi cr-f.dk og lær mere om hvad de kan gøre for dig.

Vær sikret den bedste produktion af svinefoder

Har du svin, er der ingen tvivl om, at det er vigtig for dig med gennemskuelighed på foderet samt kendskab til de råvarer der bliver brugt. CR Foderservice sørger for ensartede foderblandinger, når der er snak om produktion af svinefoder. Det er alt sammen produceret af sunde og gode råvarer. Med produktion af svinefoder, kan du anvende eget korn, hvis det er det du ønsker. Det garanterer dig en billigere løsning, samtidigt med at du er helt sikker på, hvad foderet indeholder. Med deres produktion af svinefoder, er du sikret at de formaler og valser. Gennem deres produktion af svinefoder, har du altid mulighed, for at ændre formalingsgraden. Du kan ændre valsningen af korn i forhold til kornets beskaffenhed samt dyrenes behov. Formalingen foregår fra 2 mm til 4,5 mm. Der bliver desuden løbende taget sigteprøver, som bliver registreret, så der altid er kendskab med årets høst og udvikling af korn. Der er mange fordele med produktion af svinefoder gennem CR Foderservice, der altid står til rådighed, når du har spørgsmål. Du bør tage ind forbi cr-f.dk for at lære mere, hvis du er interesseret i produktion af svinefoder og mobile blandeanlæg.

Kategorier