Hos ROYKON får du kontraventil og kuglehaner til industrielle maskiner

Det er altid ideelt, at du har det helt rigtige til dine industrielle maskiner, så de ikke går i stykker grundet dårlige fittings og ventiler. Derfor vil det også være en god ide, at du tager ind forbi ROYKON, hvis du leder efter kontraventil og kuglehaner, da de har professionel erfaring.

ROYKON

Få kontraventil til aftapning

Det kan være meget vigtigt med envejs flow i blandt andet HVAC-systemer. Til det skal du have en ordentlig kontraventil, som du kan have tillid til. ROYKON har det helt rigtige udvalg, så du kan finde en kontraventil, der ikke ødelægger rørledningerne. Den rette kontraventil, vil nemlig sørge for at systemet er sikret mod tilbageløb. De har forskellige typer blandt andet push-in kontraventiler, pladekontraventiler og kontraventiler med aftapning, i blandt andet. Du kan finde alt du skal bruge, men er du i tvivl om noget, kan du tage kontakt. De har professionel rådgivning, og kan derfor også hjælpe dig, til at finde det helt rigtige til dine systemer. Det er derfor en god ide at tage ind forbi www.roykon.dk, for at finde ventiler til dine maskiner.

Find dine kuglehaner i messing

Med store industrielle maskiner, er det til tider nødvendigt at udskifte kuglehaner. Det kan ROYKON være behjælpelig med, da de har et stort udvalg. Med deres sortiment af kuglehaner, kan du være sikker på, at de vil være noget, der passer til alle dine forskellige maskiner. Deres kuglehaner har forskellige gevindtyper og størrelser, så du har rig mulighed, for at få fat i nogle, der passer. Du kan også få dem med elektrisk styret spærring, eller et simpelt håndtag. Du har desuden også mulighed, for at finde tilbehør til kuglehaner hos dem, da de har et bredt udvalg. De laves i stærke materialer som PVC-U, messing og rustfrit stål (AISI 316). Det gør de netop for at sikre, at de kan bruges i industrielle maskiner.

Kategorier