Børnetøj fra Danefæ, Ziestha, Småfolk m.fl.

Danefæ, Ziestha og andet børnetøj er blot en brøkdel af det, du finder hos Mig og min Søster.dk. Denne kæmpe børnetøjsbutik på nettet har det hele, og du kan kun tro det, når du ser det selv på migogminsoster.dk.

Living in style logo.PNG

Danefæ

Danefæ er et godt, dansk mærke, der mest er kendt for deres ikoniske regnfrakker. Mig og min Søster.dk forhandler Danefæ, for mærket er steget meget i popularitet over de seneste par år, hvilket man godt kan forstå, når man ser Danefæs flotte børnekollektioner. Danefæ laver primært tøj til små piger og drenge i alderen 0-10 år, og Danefæ eksperimenterer i mange forskellige farver og mønstre. Selvom Danefæs kollektioner oftest er splittet op i dreng og pige, kan du også få tøj, der er til begge køn fra Danefæ. Disse unisex-genstande fra Danefæ er for eksempel heldragter til små børn omkring 0-2 års alderen. Har du lyst til at læse mere om Danefæ og deres kollektioner, kan du finde mere information på migogminsoster.dk. Her finder du også meget andet flot tøj til børn.

Ziestha

Du finder for eksempel Ziestha og meget andet. Mig og min Søster.dk går højt op i, at børnetøj ikke skal være enkelt og anonymt, og derfor forhandler de alle mulige forskellige mærker, der tør udfordre de klassiske normer, der er bundet til børnetøj. Dette drejer sig om mærker som Ziestha og andet som for eksempel How to Kiss a Frog. Ziestha er et yderst populært mærke, der laver flot og udfordrende tøj i mange forskellige farver, endda med diverse tryk på. De andre mærker, der sælges, er også alle spændende mærker i farvestrålende kombinationer af stoffer, der alle er behagelige at have på. Har du lyst til at læse om Ziestha og andet børnetøj, kan du besøge Mig og min Søster.dk på migogminsoster.dk. Her kan du desuden anmelde Mig og min Søster.dk, hvis du synes du har haft en god oplevelse med at shoppe Ziestha og andet børnetøj.

Kategorier