Dansk design af baby & børnetøj

Er du på udkig efter lækkert kvalitets baby & børnetøj så kig forbi Petitflora.dk.

petetflora dansk designet baby og børnetøj.PNG

Yndigt & sødt børnetøj

Petit * Flora er yndigt og lækkert baby og børnetøj til børn i alderen 0-6 år. Jeg designer selv tøjet og ligger stor vægt på at kvaliteten skal være i TOP. Designet skal være sødt og yndigt så det passer til lige netop børn. Hos Petitflora.dk finder du skønne bukser med f.eks. blomster print, leggins med fine leopard mønstre. Lækre bløde velour baggy bukser i dæmpede farver og meget mere. Alt sammen lavet i de bedste kvalitets metervarer der kan tåle en masse leg og en masse ture i vaskemaskinen.

Sengetøj med fine print

Trænger børneværelset til lidt nyt? Nogle gange skal der ikke ret meget til, før det føles som om værelset har fået den helt store tur. Se f.eks. vores fine dukkesengetøj og flagranke der matcher sengetøjet. Sengetøj og flagranke er lavet i en lækker blød økologisk bomuld lige til at komme i vaskemaskinen når det trænger til det.

Lækkerier fra Mp Danmark

Vi er så heldige også at forhandle nogle af de super lækre varer fra Mp Danmark. Bl.a. de skønne strømpebukser til børn i alderen 0-6 år med bambus. Strømpebukserne med bambus er silkebløde og et godt alternativ til dem der ikke tåler uld. Hos Petitflora er vi vilde med Mp. strømper, især for kvaliteten er helt i top, farver og facon holder vask efter vask. Og så fordi designet er super lækkert og passer godt ind i Petitflora`s univers.

Milk & co

Hvis du ligesom os, kun vil have det bedste til dit barn, kan vi klart anbefale de lækre naturlige plejeprodukter fra Milk & Co. De er propfyldte med ene naturlige lækkerier, som vi alle har godt af. Alle produkterne dufter himmelsk og så pynter de på ethvert badeværelse.

Skynd dig og kigge ind i shoppen

Har du lyst til at, få en fornemmelse af Petitflora`s skønne univers af lækkert børnetøj, fint interiør til børneværelset, dejlige naturlige plejeprodukter både til mor og barn og meget andet så skynd dig ind i webshoppen og lad dig inspirere.

Kategorier