Den farveglade børnetøjsbutik

Vi er en netbaseret børnetøjsbutik med hang til sprælske farver og fede prints, der gør børnene glade. På siden finder du tøj til baby fra mærker som Molo, Katvig, Småfolk og mange andre. Du kan f.eks. købe en farvestrålende bodystocking eller det flotteste sengetøj, med retro motiver fra Småfolk, til din baby.

Her finder du børnetøj i nærmest alle kategorier og aldersmæssigt spænder tøjet helt fra baby til teenager. Vi har altid de bedste mærker indenfor børnetøj på hylderne.

Til de lidt større finder du sejt og sødt tøj fra mange forskellige leverandører, med det fællestræk at tøjet skal være behageligt og der skal være stor bevægelsesfrihed for de fysisk aktive små størrelser.

Teenageafdelingen bugner af cool tøj, til de store børn, der nok har en mening om hvordan tingene skal se ud. Det kunne være seje drengebukser eller cool bluser til piger. Her finder du mærker som Costbart og Vingino. Costbart er et mærke for de 8 - 14 årige og laver blandt andet masser af fede T-shirts med funky prints, samt seje jeans. Vingino er hovedsageligt trendy jeans til drenge og piger, men du kan f.eks. også finde fede sneakers.

Uanset hvilken alder dine børn har, vil der altid være masser af fedt tøj til dem hos os.

Kategorier