Drengeunivers.dk – Alt til seje drenge

Hos drengeunivers.dk finder du et kæmpe udvalg af drenge legetøj samt tøj og meget mere, til seje drenge i alderen 0-10 år. Se også vores store udvalg af seje kostumer til fastelavn.

Hvis din dreng skal klædes ud som pirat eller cowboy eller måske konge, så er det her du finder det helt rigtige fastelavnskostume til ham. Vi har alt fra den rigtige gammeldags viking, med sejt drage sværd og skold til den nyere byggemand med vaterpas og hjelm. Kort sagt, så er det her, du finder kostumer til fastelavn eller hvis din dreng har gemt en ægte ridder i sig. Find de sejeste kostumer til fastelavn her, i god kvalitet og gode priser.  Hos drengeunivers.dk finder du det hele til fornuftige priser.

Barsel og dåbsgaver.

Hos drengeunivers.dk finder du et stort udvalg af utraditionelle dåbsgaver og barselsgaver. Den klassiske gyngehest er altid en sikker vinder til en pragtfuld og utraditionel dåbsgave. Vores smarte gåbil i ren retrostil er også en sikker vinder, hos små drenge med fart på.

Bilibo er et nyt og spændene legetøj.

Du finder også motorisk udfordrende legetøj hos drengeunivers.dk. Bilibo legetøj er et multifunktionelt legetøj, der udfordre børns fantasi og kreativitet. Børnelæger og pædagoger anbefaler bilibo legetøj til alle børn fra 2 år og op til 10 år. Bilibo er fantastisk legetøj, der både styrker motorik og er sjov. Kig ind på vores side drengeunivers.dk og se en video med bilibo legetøj.

Som noget nyt i Danamark tilbyder Drengeunivers.dk nu også kontorstole til børn. Slidstærke og justerbare kontorstole med flotte designs og slidstærkt sæde. De er gennemtestet og dermed god kvalitet.

Kategorier