Kæmpe udvalg af børnetøj til salg online

Hos Viable kan du købe ting til børneværelset og ting til mor, men du kan først og fremmest købe bæredygtigt børnetøj. Læs mere om konceptet på Viables hjemmeside, www.viable.dk.

Børnetøj

Hos Viable kan du købe børnetøj af mange forskellige mærker. Blandt det børnetøj, du kan købe hos Viable, finder du blandt andet flotte dragter til børn i alderen 2-10 år, fede bukser i fløjl og denim, undertøj til både piger og drenge samt bluser og jakker. Alt dette børnetøj kan du se billeder af på www.viable.dk. Her kan du også holde dig opdateret med de mange tilbud på børnetøj, Viable har. Følger du med på Viables hjemmeside, går du aldrig glip af et godt tilbud på børnetøj. Som noget nyt forhandler Viable nu også børnetøj i form af badetøj. Du kan altså få børnetøj i form af svømmedragter og badebukser til henholdsvis piger og til drenge. Læs mere om alt dette børnetøj på Viables hjemmeside, der hedder www.viable.dk.

Viable

Viable er et firma, der sælger børnetøj og tøj til babyer samt ting til børneværelset, ting til puslebordet, ja du kan endda få ting til mor. Hos Viable går de meget op i, at alt børnetøj skal være komfortabelt og smart og at alt børnetøjet skal være af gode råvarer. Viable bliver forbundet med bæredygtigt børnetøj. Når Viable siger, at de forhandler bæredygtigt børnetøj, indebærer det, at alt børnetøjet er lavet af produkter, der ikke er skadelige for naturen og som ikke er skadelige for børnenes hud. Hvis Viables producenter af børnetøj fælder et træ eller plukker bomuld for at lave tøj, planter de et nyt igen - og det er det, der ligger i vendingen "bæredygtigt børnetøj". På Viables hjemmeside kan du læse meget mere om konceptet bæredygtigt børnetøj, og på www.viable.dk kan du også se udvalget af børnetøj samt artikler til børneværelset.

Kategorier