Lækkert børnetøj fra Miniaturen.dk

I webshoppen Miniaturen.dk finder du alt hvad du behøver til dine børns garderobe. Ikke blot har Miniaturen.dk et kæmpe udvalg af børnetøj, men du kan også være sikker på at det du finder her er i topkvalitet på alle fronter. Lageret bugner af skønne mærkevarer som Ver de Terre, Angulus, Småfolk og Molo.

Ver de Terre er kendt for deres super lækre overtøj med vægt på funktionalitet, slidstyrke, sikkerhed og godt design. Ver de Terre er altid på forkant når det gælder nye materialer, der optimerer komfort, bevægelighed og holdbarhed. Ver de Terre har leveret fantastiske flyverdragter, jakker, regntøj og meget mere til børnene siden 1993.

Angulus er ikke til at komme uden om, når snakken går på fodtøj til børn. Angulus har siden 1904 lavet fænomenale sko til børn og succesen er ikke blevet mindre med årene. Angulus børnesko er super populære grundet optimal pasform, komfort og bedårende design.

Børnetøj fra Småfolk er et helt univers af smukke farver og glade print på lækre bomuldskvaliteter. Æbleprintet fra Småfolk er blevet en klassiker inden for børnetøj. Printet med æblerne går igen kollektion efter kollektion og samtidig opstår nye finurlige print hver sæson.

Molo er en anden producent, der er kendt for skønne farverige prints. Stilen hos Molo er grafisk og altid overraskende. Med Molo får du fantastisk børnetøj i en kvalitet der holder vask efter vask, både hvad angår pasform og farver. Molo kreerer masser af skønne og yderst anvendelige designs hver sæson.

Klik ind på Miniaturen.dk og se det hele.

Kategorier