Stort udvalg af babytøj og børnetøj hos Smartkidz

Smartkidz har et stort udvalg i babytøj samt børnetøj. Størrelsesmæssigt ligger spredningen i alderen 0-10 år for de kollektioner, Smartkidz fører. Udover tøj fra mange forskellige mærker, blandt mange andre Danefæ, Reima samt JOHA, fører Smartkidz også et stort udvalg i overtøj til både babyer og børn.

Danefæ

Vi husker nok alle de farvestrålende regnfrakker, som Danefæ blev kendt for år tilbage. Danefæs kollektion er nu også udvidet til at omfatte Danefæ børnetøj til både piger og drenge. De glade farver samt mønstre går igen i Danefæ børnetøj kollektonen, der ligeledes indbefatter accessories så som tasker samt sko til alle årstider, heriblandt blandt andet sandaler samt gummistøvler. Danefæs ekspertise inden for regnfrakker er naturligvis blevet omsat til de fineste regnfrakker til børn i kollektionen Danefæ børnetøj.

Danefæ babytøj

Danefæ babytøj er endnu et subbrand under Danefæ og her findes et godt og bredt udvalg i bodystockings, babysuits samt hagesmække. Danefæ babytøj er kendetegnet ved de altid glade farver, ofte i kombinationen pink/lilla til pigerne, hvor der til drengene ofte designes i blå nuancer.

JOHA børnetøj

JOHA børnetøj er Smartkidz ligeledes forhandler af. JOHA børnetøj er kendt for den høje kvalitet, ikke mindst for så vidt angår miljømærkning og er således tildelt EU Blomstermærket. Mærkningen af JOHA børnetøj signalerer således, at kvalitet og funktionalitet er i top samtidig med, at JOHA børnetøj ikke indeholder farvestoffer og kemikalier, der kan være sundhedsbelastende og eller allergifremkaldende. JOHA børnetøj indeholder heller ikke PCV-tryk med potentielt hormonforstyrrende blødgøringsmidler. JOHA børnetøj omfatter tøj til piger, drenge samt baby og i dejlige kvaliteter såsom bomuld og ren ny uld til de lidt koldere årstider.

Er du og dine børn i markedet efter børnetøj i en rigtigt god kvalitet samt fint design med glade farver eller tøj, der er tildelt EU Blomstermærket, så tjek Smartkidz ud! Smartkidz tilbyder et bredt udvalg af tøj til de mindste samt lidt større børn fra en række lækre mærker, blandt andre Danefæ børnetøj, Danefæ babytøj samt JOHA børnetøj.

Kategorier