Stort udvalg af børnetøj og børnesko online

MillePerCille er en butik fyldt med lækkert børnetøj og børnesko beliggende i hjertet af Randers, men du bliver ikke snydt, hvis ikke du bor i eller omkring Randers, da MillePerCille også har en velassorteret webshop, hvor du kan handle alle de lækre ting. Velkommen hos MillePerCille - i den fysiske butik i Randers eller i MillePerCilles webshop.

Børnetøj fra Hummel 

Hummel har gennem flere år været kendt for andet end sportstøj og Hummel børnetøj er meget populært hos både store og små. Hos MillePerCille finder du børnetøj fra Hummel i lækre designs og pangfarver. Hummel børnetøj dækker ligeledes over en kollektion af Hummel børnesko, som du ligeledes finder i webshoppen. Hummel børnetøj og Hummel børnesko er kendt for lækkert design og samtidig design, hvor der er tænkt over funktionalisme i forhold til børnenes hverdag. Hummel børnesko laves eksempelvis med velcrolukning således børnene selv hurtigt kan komme i og af skoene.

Mini A Ture

Mini A Ture er et andet af de kendte danske brands, som MillePerCille fører i sine butikker. Mini A Ture er blandt andet kendt for det romantiske islæt i deres designs, men du finder også mere klassiske dessiner og i stærkere farver, så der er en god chance for at du finder noget, der falder i dit og børnenes smag fra Mini A Ture. Mini A Ture laver børnetøj til både drenge og piger og Mini A Ture går fra alderen 0-10 år.

MOLO børnetøj

Man kan ikke beskylde MOLO for at designe børnetøj, der ligner alt det andet på markedet! MOLO laver børnetøj, der sprudler af liv og glade dage - præcis, som ungerne selv. MOLO er kendt for at lave de sejeste print på deres designs og printet tager udgangspunkt i noget, børnene elsker og kender fra deres hverdag såsom biler, dyr og dukker. Skal der lidt ekstra knald på hverdagen, så tjek MOLO børnetøj ud.

Hos MillePerCille finder du lækre sager - børnetøj fra Hummel, Mini A Ture samt MOLO børnetøj.

Kategorier