Vi har kendte børnetøjsmærker som Danefæ, Milibe og Selana!

Vi har udviklet denne webside som har et bredt udvalg af lækre børnetøjsmærker som Danefæ, Selana og Milibe og mange flere kendte mærker og mindre kendte mærker.

Se vores udvalg af Danefæ børnetøj online. Danefæ er et kvalitets tøjmærke, der med sin enkelhed og humoristiske print af vikinger er blevet et kendt mærke til både voksne og børn. Danefæ er af meget høj kvalitet, som er forvasket så krympning er minimalt og alle t-shirts og heldragter er af 95 procent børstet bomuld og 5 procent lycra. Læs mere om Danefæ på vores webside og se det store udvalg vi har.

Milibe er også et af de lækre mærker vi har hos os. Milibe er utrolig farverigt og har perfekt pasform og alt har et klassisk snit. Milibe børnetøj består af basis bomuld, men Milibe laver også en strikserie og bukser og kjoler i lærredskvalitet. Milibe børnetøj holder til alle de vilde børn, så du kan vaske igen og igen uden milibe mister farve.

Selana er et schweizisk mærke af meget høj kvalitet. Selana producere smukt børnetøj af merinould og anvender plantefarver, som er med til at gøre Selana mere unikt. Læs mere om alle børnetøjsmærkerne og se vores store udvalg af Selana børnetøj og Milibe og Danefæ eller et af de mange andre lækre mærker hos os.

Kategorier