Et sundt testamente - sådan skriver du det!

Vi skal allesammen herfra en dag, og i den forbindelse er det en god idé at have styr på sit testamente. Med et sundt og godt udfærdiget testamente, efterlader du nemlig din formue til dine kære, som du måtte ønske det.

Minearvinger.dk

Sundhed er mange ting, og de er ikke allesammen præsente nu og her. Du kan med fordel tage nogle sunde beslutninger med henblik på fremtiden, heriblandt at udfærdige dit testamente. Det kan give mental ro og tryghed hos ikke bare dig, men også dine nære og kære.

Det er dog ikke nødvendigvis helt nemt at skrive et testamente, hvorfor det kan være en fordel at have professionelle med på råd. Uddannede jurister kan således hjælpe dig i mål med et testamente, der er i overensstemmelse med loven, og som bedst muligt matcher dine ønsker og behov. 

Juridisk rådgivning til tvangsarv og arveafgift

Vælger du at få rådgivning af jurister, kan du som regel få en relativt lav pris på testamente. Ofte vil det nemlig være dyrere at hyre en advokat til opgaven. Ikke desto mindre kan du få hjælp til mange af de samme emner lige fra tvangsarv til arveafgift. Her er det nødvendigt at have den rette 

juridiske viden, så du er sikker på, at du udfærdiger dit testamente i overensstemmelse med loven.

Vidste du fx, at loven om tvangsarv betyder, at dine eventuelle børn eller ægtefælle skal arve dig? Det er, fordi de er såkaldte tvangsarvinger. Derudover er mange arvinger underlagt en arveafgift, som er bestemt ved en vis procentdel af arven. Disse ting er naturligvis vigtige at være opmærksomme på, når man skal udarbejde et testamente. 

Få et skræddersyet testamente hos Mine Arvinger

Hos Mine Arvinger kan du få skræddersyet dit testamente til en fast lav pris. Her kan du få både juridisk rådgivning og hjælp til at udarbejde selve dokumentet. Ved at få dit testamente skræddersyet, kan du få de bedst mulige betingelser for at træffe vigtige beslutninger i forhold til arven. 

Således kan de uddannede jurister hjælpe dig med at sikre, at din ægtefælle eksempelvis kan arve 37,5% mere, at din samlever kan arve dig, at du undgår, at staten arver dig med meget mere. Hvis du gerne vil have så stor kontrol over dit eftermæle som muligt, kan det altså godt betale sig at udfærdige testamentet i samarbejde med jurister.

 

Kategorier