Find alt lige fra Gurli Gris legetøj til Pokemon merchandise hos Superhelten Legetøj

På henholdsvis Frederiksberg og Østerbro, finder du nok Danmarks mest dedikerede legetøjsforhandler, der ved hvor vigtigt, godt legetøj er for både børn og voksne. Hos dem finder du derudover et kæmpe udvalg af merchandise fra alle de kendte børnefilm og serier. Lyder det som noget for dig, så tag og kig ind forbi deres butikker eller hjemmesiden, superheltenlegetoej.dk og lad dig inspirere.

Superhelten Legetøj

Gurli Gris legetøj

Hos Superhelten Legetøj ved de om nogen, hvad der rører sig i legetøjsbranchen, og hvilke produktserier, som virkelig hitter hos børnene. En af disse er den super populære Gurli Gris. Gurli Gris er i løbet af de seneste par år blevet en af de danske børns absolutte favoritter, hvor man gennem de 5 minutter lange film møder Gurli Gris og hendes søde venner. Der er efterfølgende kommet et helt Gurli Gris legetøjsmarked, og hos Superhelten Legetøj finder du et kæmpe udvalg af forskelligt Gurli Gris legetøj, lige fra de kendte figurer, te stel, fløjter, og meget mere. Skulle du have lyst til at se det store Gurli Gris udvalg, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi en af de to butikker i København, samtidigt med at du også kan se det store sortiment på deres hjemmeside.

Pokemon merchandise

Efter mere end 20 år på legetøjsmarkedet er Pokemon stadigvæk et hit blandt børn og unge mennesker. Det startede alt sammen tilbage i 1996 med de sjove kort, og har siden udviklet sig til både Pokemon merchandise, film, videospil og meget mere. Hos Superhelten Legetøj ved de, hvad for noget Pokemon merchandise, som er det mest populære, og derfor finder du altid et kæmpe sortiment og udvalg af det seje Pokemon merchandise hos dem. Du kan bl.a. få seje figurer, tøj, huer, brætspil og selvfølgelig kortene. Så skal du have nyt Pokemon merchandise, så ved du altså, hvor du skal gå til, for hos dem, får du altid det sejeste og nyeste Pokemon merchandise. Du kan altid kigge deres udvalg igennem på deres hjemmeside, der løbende bliver fyldt op.

Kategorier