Find en BIBS navnesut fra det store udvalg af sutter med navn på navnesutten.dk

Hvis du er træt af at miste børnenes sutter i børnehaven eller få dem forbyttet med andres, så kan du her læse om et smart alternativ. Navnesutten har nemlig udviklet et koncept, hvor du kan få sutter med navn i høj kvalitet, som f.eks. en BIBS navnesut.

Navnesutten

Sutter med navn i bedste kvalitet

Sutter med navn er vejen frem. Det har de for længe siden erkendt hos Navnesutten. Muligheden for at købe indgraverede sutter løser nemlig en del problemer. Først og fremmest så sikrer et navn på børnenes sutter, at de ikke bliver forbyttet så nemt, og derudover så sikrer indgraveringen, at navnet ikke forsvinder, når sutterne koges. God hygiejne er nemlig vigtigt i forhold til børnenes sutter, men kogende vand gør det umuligt at benytte tusch eller lignende til at skrive navnet. Derfor kan du hos Navnesutten få navn, kælenavn eller en valgfri sætning indgraveret ved køb. Derudover så forhandler de også kun sutter med navn i den bedste kvalitet. Den smarte løsning sætter dermed ikke nogen begrænsninger for dig, hvis du til enhver til foretrækker kvalitetssutter i det rigtige design til dit barn – tvært imod.

 

Få dansk design med en BIBS navnesut

Et af de anerkendte mærker, du finder i sortimentet hos Navnesutten, er BIBS. Det danske brand står bag et udvalg af kvalitetssutter, der fremstilles udelukkende i Hillerød i Danmark. En BIBS navnesut er dermed både designet, udviklet og produceret i Danmark ud fra de højeste standarder. Så hvis du i tillæg til den praktiske indgravering ønsker det bedste produkt til dit barn i de bedste materialer, er dette et sikkert valg. Du kan se hele udvalget af navnesutter, hvis du klikker ind forbi deres webshop på navnesutten.dk, hvor du både kan gå på jagt efter den perfekte BIBS navnesut eller tage et kig på de mange andre kvalitetsmærker.

Hvis du er på udkig efter en eller flere sutter med navn til dit barn, så gør derfor dig selv en tjeneste og klik ind forbi www.navnesutten.dk. Her ligger det store udvalg af kvalitetssutter nemlig åbent for dine fødder.

 

Kategorier