Her finder du bl.a. familiespillet HINT og miljøvenligt legetøj i høj kvalitet

Trænger familien til nye familiespil, kan du hos Legebyen.dk finde et spændende udvalg af populære titler. Her tilbyder de for eksempel HINT, 4 På Stribe, Cranium og mange flere, samt et bredt udvalg af miljøvenligt legetøj. Besøg den kendte webshop og gør en god handel.

Legebyen.dk

HINT er et underholdende familiespil

Leder du efter underholdning til sommerhuset eller en sjov julegave til hele familien, går du ikke galt med HINT. HINT har i mange år været et hit hos danske familier, og hos Legebyen.dk kan du få det til en rigtig god pris. Det er dog ikke kun HINT du finder hos den alsidige forhandler. Der tilbydes et væld af sjove familiespil, herunder både Spasmager, Kalaha, kinaskak, klodsmajor, ludo, Matado og Mastermind. Er det skak, et sæt spillekort eller måske sudoku du leder efter, har du også i den forbindelse flere valgmuligheder. Klik på HINT og de andre spil, hvis du vil vide mere om produkterne. Har du derudover spørgsmål angående HINT eller et af deres andre spil, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Miljøvenligt legetøj i god kvalitet

Hos Legebyen.dk er miljømæssig forsvarlighed og forbrugerens sundhed iblandt deres topprioriteter, så kunne du tænke dig miljøvenligt legetøj, er dette forhandleren for dig. I deres kategori med miljøvenligt legetøj kan du blandt andet finde Dantoys BIOplastic serie, der bliver produceret af 100% vedvarende råmateriale fra sukkerrør, der desuden er 100% genanvendeligt. Meget miljøvenligt legetøj er naturligvis Svanemærket og malet med vandbaseret maling, der produceres af planteekstrakt – helt uden tilsatte giftstoffer. Uanset om du er ude efter en dukke i økologisk bomuld, en lille scooter i flotte farver eller en sjov bobslæde, bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres miljøvenlige, bæredygtige legetøj. Gå på opdagelse i hele udvalget og få miljøvenligt legetøj til en rigtig god pris.

Kategorier