Hos Legebyen.dk finder du blandt andet LEGO Boost eller andet bæredygtigt legetøj til dit barn

Besøg www.legebyen.dk når du leder efter nyt legetøj. Uanset hvilken kategori indenfor legetøj, du søger, finder du det her. Legebyen.dk’s sortiment rummer både det gode, klassiske legetøj samt det nytænkende og innovative af slagsen, såsom LEGO Boosts produkter og bæredygtigt legetøj. Hos Legebyen.dk er der ingen grænser for leg og sjov.

 

Legebyen.dk logo

Spændende legetøj fra LEGO Boost

Er du på udkig efter legetøj, der passer til nutiden og udforsker fremtiden? Med legetøj fra LEGO Boost får du produkter, der undersøger fremtiden og fremtidens legetøj. LEGO Boosts univers er nyt, spændende og udfordrer dit barns tilgang til og udvikling af det at lege. Hos Legebyen.dk finder du nogle af LEGO Boosts produkter, der indeholder software- og hardware teknologi. Med denne nye detalje til legetøjet, vil dine børns indgangsvinkel til legen udfordre dem og deres kreative sind. Med LEGO Boost er det muligt at koble legetøjet med den tilhørende gratis app, der giver legen med LEGO en helt ny og dybere dimension. Nu er legen ikke bare hyggelig og sjov, den er også spændende og lærerig.  

Bæredygtigt legetøj til den bevidste kunde

Miljø og bæredygtighed er en vigtig ting at være opmærksom på, og mange børnefamilier ønsker også at være det. Det ved de hos Legebyen.dk, som har et stort sortiment af bæredygtigt legetøj til alle aldre. En stor del af Legebyen.dk’s bæredygtige legetøj er både økologisk og produceret i bæredygtige og genanvendelige materialer. På den måde kan du, dine børn og dine børns institutioner hurtigt handle 100 % miljørigtigt, når det kommer til legetøj. Af miljørigtige materialer i kategorien for bæredygtigt legetøj finder du bl.a. træ, økologisk bomuld og BIO plastik, som alt er 100 % genanvendeligt den dag, legetøjet ikke skal bruges mere. Hos Legebyen.dk er der taget højde for dit barns samt miljøets velvære. 

Tøv ikke med at besøge Legebyen.dk, hvis du leder efter legetøj af alverdens slags. Her finder du både dukker og biler såvel som spil, bøger, puslespil og meget, meget mere. 

Kategorier