Hos Legebyen.dk kan du blandt andet købe legeskum eller figurer fra PLAYMOBIL

Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags spændende legetøj til gode priser. Bl.a. kan du læse om PLAYMOBIL og om legeskum her. 

 

Legebyen.dk logo

Sjovt legeskum

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj til de mindste børn. Noget af det første børn lærer er, hvor grænsen for deres egen krop går, hvad den kan og hvad den ikke kan. Det er ikke givet, at hvis en overflade er skrå, så triller en bold ned ad den – det er faktisk noget, man har lært, selvom det for dig er totalt åbenlyst. Det er den slags, som motorisk legetøj kan hjælpe børnene med at lære på en sjov måde. I den kategori findes bl.a. legeskum, som er til børn i vuggestue alderen. Det er nogle store stykker skum, som har forskellige sjove former og farver, og som kan bruges til at tumle på. Bl.a. TumbleMee laver godt legeskum, som er super sjovt og spændende for de små børn at kravle på, at falde ned fra og at tumle med. Legeskum er en glimrende måde at begynde at forstå, hvordan ens krop fungerer på.

Små figurer fra PLAYMOBIL

Legebyen.dk sælger også et bredt udvalg af forskellige slags figurer fra mange forskellige mærker. Der er plastikfigurer i stort og småt, og her kan du bl.a. finde dinosaurer, husdyr, dukker, monstre, LEGO-mænd og PLAYMOBIL mænd. De sjove PLAYMOBIL mænd har også eksisteret i mange år – det kan man også se på deres frisure, som vel nærmest er blevet en kult frisure i virkeligheden. De kommer ud for mange forskellige eventyr de små sjove plastikfigurer, og du kan finde PLAYMOBIL scenarier der byder på mange forskellige ting. Det kan være politi og røvere, byggepladsen, en scene med riddere, prinsesser og drager samt meget mere. De er sjove, søde og en klassiker inden for legetøjsfigurer, og de sælges på siden til gode priser. Læs mere på www.legebyen.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du skal bruge til dine børn til en god pris og i høj kvalitet, for det er kun kvalitetsprodukter, der sælges på siden.

Kategorier