Skab de beste rammer for dit barn med Serendipity børnetøj og en Liewood babynest

Elsker du at købe kvalitetsprodukter til dit barn, så har Parcellet gode tilbud på Serendipity børnetøj og en Liewood babynest til gode priser. Besøg dem her www.parcellet.dk og tag på en skøn shoppetur til den lille.

Parcellet

Serendipity børnetøj

Parcellet er en fantastisk online shop for dig, som går op i kvalitet og godt design, når du køber tøj og udstyr til de mindste. Det kan du blandt andet se i deres spændende udvalg af tøj til børn, hvor du for eksempel finder det populære Serendipity børnetøj til piger og drenge. Serendipity børnetøj er fremstillet i økologiske tekstiler og uden brug af allergifremkaldende stoffer. De har et gennemgående designgreb med at anvende sarte farvekombinationer og striber. Dettee flotte designkoncept kan du blandt andet se i deres søde serie af bodystockings. Her finder du for eksempel en sød lille model i beigegrå og med striber i naturfarve. Den er ærmeløs og kan vaskes ved 40 grader. Klik ind her www.parcellet.dk og find den skønne lille bodystock i udvalget af Serendipity børnetøj.

Liewood babynest i funktionelt design

Mangler du noget babyudstyr, som kan skabe trygge rammer for din lille ny, så har Parcellet et godt tilbud på en praktisk Liewood babynest. Liewood babynest er udviklet med stor fokus på at skabe tryghed for dit barn. Den har en blød kant rundt om en polstret træplade. Kanten kan justeres ind med snore, så den omkranser barnet og giver den et blødt og trygt rum, hvor det kan slappe af og tage en lur. Der er praktiske håndtag, så du kan flytte barnet rundt i hjemmet. Klik ind her på linket www.parcellet.dk og læs mere om Liewood babynest.

Skab de bedste rammer for dit barn med Serendipity børnetøj og en Liewood babynest hos Parcellet. Besøg dem her www.parcellet.dk og find inspiration i deres skønne udvalg af babyudstyr.

Kategorier