Sutter med navn og Philips Avent sutter fås hos Navnesutten

Navnesutten har et stort udvalg af sutter med navn fra de bedste mærker. De sælger kun kvalitets- og sundhedsbevidste producenter som fx Philips Avent sutter.

Navnesutten

Sutter med navn så du altid får den igen

Er du træt af, at dit barn mister sutten i vuggestuen, så bestil sutter med navn lige her. Indehaveren og stifteren af Navnesutten havde det helt samme problem og da det gik op for hende, at der ikke fandtes en europæisk producent af sutter med navn indgraveret. Derfor besluttede hund sig for at kaste sig ud i et nyt forretningseventyr. Nu sælger hun sutter med navn til store dele af verden, for alle forældre kender til problemet: barnets sut havner i andre børns munde, og det er ikke til at holde styr på for pædagogerne i vuggestuen. Der findes mange forskellige gode sutter med navn i butikken, for de fører kun de bedste mærker, som laver sutter uden kemi og som lever op til alle de strengeste krav til kemi og sundhed i EU. Hvis du søger en god sut med navn, så kan du vælge iblandt de bedste sutter på markedet og få indgraveret dit barns navn på sutten. Et indgraveret navn holder til både vask og slid, og du kan uden problemer smide sutten i opvaskemaskinen. Du vil helt sikkert kunne finde den rette sut til dit barn i butikken, hvor der er mange forskellige gode sutter med navn. Læs mere om butikken på www.navnesutten.dk. 

Philips Avent sutter tåler maskinvask

Navnesutten har et stort udvalg af bl.a. Philips Avent sutter, som du kan få indgraveret dit barns navn i. Det blev for meget for stifteren af navnesutten.dk, at der ikke fandtes en eneste børnetøjsbutik i Danmark, som kunne tilbyde navnesutter. Derfor besluttede hun sig for at tage sagen i egen hånd. Med Philips Avent sutter med indgraveret navn, der kan holde til både maskinvask og slid, kan du være sikker på, at dit barns sutter kommer med hjem igen efter en tur i vuggestuen. Det er for meget at bede de ansatte om at holde styr på, hvilket barn, der har en rød sut og hvilket, der har en grøn, men hvis der står navn på, så er det jo let at finde den rigtige ejer. Deres Philips Avent sutter kan købes med hvilket som helst navn indgraveret, og du kan også skrive en lille hilsen, hvis det er det, du synes, er den bedste gave til dit barn. Det bestemmer du helt selv: Navnesutten indgraverer de Philips Avent sutter, du vælger med laser. De sælger også udstyr til sutter som fx suttestropper etuier, som kan beskytte sutten imod snavs og lommeuld. Læs meget mere på siden om det store udvalg af Philips Avent sutter med navn på.

Kategorier