Spørg PrivatRevision til råds – er du berettiget til momsfritagelse?

Momsfritagelse er et skattemæssigt begreb, hvor du ganske enkelt bliver fritaget for at betale den ellers lovpligtige momssats på 25%; alt skal dog stadig registreres i dit regnskab, ligesom du skal være ekstra opmærksom på, om du overhovedet er berettiget til momsfritagelse.

pexels-kuncheek-210990.jpg

Der findes en række specifikke krav til ordningen, hvorfor du kan få brug for en revisor, der kan hjælpe dig med at udrede de forskellige regler samt hjælpe med at få alt registreret korrekt i regnskabet.

Samtidig kan man som virksomhed også få brug for både at afklare fordele og ulemper ved momsfritagelse.

Den Aarhus-baserede virksomhed PrivatRevision har stor erfaring inden for området momsfritagelse, ligesom teamet kan hjælpe dig med en række andre lignende emner.

Eksperter i alt fra momsfritagelse til fast ejendom

PrivatRevision i Aarhus har bevidst valgt at tilbyde en helhedsorienteret rådgivning inden for områder som fast ejendom, herunder forældrekøb, skatterådgivning og momsfritagelse samt andre former for økonomisk og juridisk rådgivning for såvel private som virksomheder.

Ønsket er netop at dække alle de rådgivningsbehov, der opstår hos den enkelte kunde hen ad vejen, så det udelukkende er nødvendigt at kontakte ét revisionsfirma og ikke adskillige med hver deres kompetenceområder.

Hos PrivatRevision samarbejder du typisk med én kontaktperson, men kan imidlertid også blive anbefalet at samarbejde med andre i teamet, så du får den absolut bedste rådgivning inden for det pågældende felt.

Billigt er ikke nødvendigvis lig med besparelser

PrivatRevision går op i at levere kvalitet – og ikke nødvendigvis de billigste priser. Visionen er, at du opnår de største besparelser i længden ved at vælge den bedste rådgivning, med kompetencer fra den øverste hylde.

Ordentlighed er her et nøgleord for PrivatRevision, der giver kunderne værdi ved enten at give en afklaring på konkrete spørgsmål, ved at sørge for kontante besparelser eller ved at løse en konkret problemstilling. Samtidig får du hos PrivatRevision også adgang til en større specialistviden end hos mange andre konkurrerende virksomheder.

De aktuelle timepriser kan ses på hjemmesiden.

Få styr på de komplekse skatteregler allerede i dag

Især emner som skatteregler og momsfritagelse er komplekse, da de ændrer sig løbende og kan afhænge af individuelle faktorer. Med PrivatRevision ved din side kan du holde dig opdateret om de seneste afgørelser inden for området, så hent hjælp allerede i dag.

 Find den ønskede rådgiver direkte på nettet, eller ring direkte til PrivatRevision for at høre, hvem der er bedst egnet til netop dine behov.

Kategorier