AirPods - De populære in-ear høretelefoner fra Apple

Skal du bruge nye høretelefoner, så overvej AirPods, så du slipper for ledninger. De er yderst smarte, og du kan læse lidt mere her om, hvordan du skal vælge.

AirPods

Hvilke AirPods bør man vælge?

Står du og skal bruge nye høretelefoner? Så skal du måske overveje AirPods? Da Apple lancerede deres AirPods var det lidt af en revolution. Hvem havde forestillet sig in-ears uden ledning? Vi kendte allerede til trådløse høretelefoner, men det var on-ears og around-ears, men ingen havde forestillet Bluetooth in-ears. De var så små og smarte, at det hurtigt blev set allevegne. De smarte Apple AirPods ligner altså deres almindelige hvide in-ears, som du kender dem med ledning, men de stopper simpelthen bare før ledningen begynder. De sidder godt i øret, og når du tager dem af og sætter dem i det medfølgende etui, så lader de op deri. Etuiet skal derimod lades op en gang imellem. Det er en slags powerbank, kunne man sige, som kan lade dine høretelefoner, når du er på farten, men når du kommer hjem, skal du så oplade etuiet. Det er virkelig smart, og det giver dig en enorm lethed, når du er ude. Læs også dette indlæg, hvis du skal have mere at vide om de smarte gadgets.

Apple AirPods fylder meget lidt

Med AirPods fylder det ingenting at tage sine høretelefoner med. På den måde kan du altid tage din musik med, og lægge dem i lommen, når du har brug for det. Og med det smarte opladningsetui kan du oplade dine Airpods, når du har dem i lommen. Altså, som vi kendte trådløse høretelefoner før, skulle du hjem for at koble dem til en stikkontakt for at kunne oplade dem, men nu kan du faktisk lade dem op, når du har dem i lommen. Det er jo genialt. Og der er flere forskellige AirPods at vælge imellem. De har lanceret Pro modellen, som har aktiv støjreduktion og en transparent lyd. Denne model er også lidt dyrere, men sidder til gengæld ekstra godt fast i øret.

Kategorier