Indspil musik med Ableton software, mikrofon fra Brauner og meget andet lydustyr

Mangler du unik software fra Ableton billigt? Eller måske en god rørmikrofon fra Brauner. Du har også mulighed for at købe produkter fra Earthworks online.

Ableton

Med software fra Ableton kan du indspille din egen musik. Deres software er yderst professionel og benyttes hos mange internationale pladeselskaber. Hvis du vil indspille musik ordentligt, så er det dumt at gå på kompromis med kvaliteten af software. Alle komponenter skal være i orden. Du skal have en ordentlig mikrofon, ordentligt lydudstyr, og selvfølgelig skal du have software, der gør at du kan indspille musikken perfekt. Med det professionelle software fra Ableton har du en masse forskellige valgmuligheder tilgængelige. Der er ikke meget software, der kan hamle op med det fra Ableton. Du får de bedste priser på produkter fra Ableton på nettet.

Earthworks

Med den smarte KickPad fra Earthworks kan du få den ægte stortrommelyd uden at købe en stortromme. Kvaliteten af lyden er helt i top. Den teknologiske KickPad fra Earthworks er ideel til live koncerter og til studiet. For få penge kan du købe flere gode produkter fra Earthworks. Deres produkter er gennemtestede, og derfor har de et godt ry i musikverden. Hvis du vil have kvalitet, så skal du vælge produkter fra Earthworks. Hvad end du har et amatørstudie eller et professionelt band, så har de gode løsninger til dig.

Brauner

Mangler du en unik rørmikrofon? Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten? Så bør du vælge rørmikrofoner fra Brauner. Deres standard er den bedste på markedet. Du har bl.a. mulighed for at købe rørmikrofoner med et trinløst variabel karakterstik. Ved en af modellerne kan du frit skifte mellem den charmerende VMX-lyd og den mere neutrale VM1-lyd. Du finder et stort udvalg af fine produkter fra Brauner online.

Hvad venter du på? Online har du mulighed for at købe produkter fra mærker som Earthworks, Brauner og Ableton.

Kategorier