Køb elektronik fra Philips, Sony, LG etc. hos føtex

Læs mere om alt, både indenfor økologi og andre madvarer. Du kan også læse mere om at købe skønhedsprodukter, TV og elektronik hos føtex.

Køb TV og elektronik hos føtex

føtex har et stort udvalg af TV og elektronik. Du kan købe det hos føtex i alle butikker, som ikke er en "føtex food". Køb TV og elektronik hos føtex, blandt andet af kendte mærker som Philips, Siemens, LG og Sony. Derudover forhandler føtex også TV og elektronikvarer af mærket Prosonic, som er føtex' helt eget mærke. Prosonic er et kvalitetsmærke til billige priser. Du kan vælge mellem rigtig mange størrelser, mærker og farver af TV og elektronik hos føtex, og du kan købe det samtidig med, du køber ind.

Skønhedsprodukter

Alle de almindelige føtex-butikker forhandler også skønhedsprodukter. Under kategorien "skønhedsprodukter" falder bl.a. parfumer, makeup-artikler, hårprodukt etc. De skønhedsprodukter, du kan købe i føtex, er af kendte mærker som for eksempel Elizabeth Arden og maxfactor, og det er let som ingenting at købe skønhedsprodukter når man alligevel handler ind. Således slipper man for en tur i specialbutikkerne - køb simpelthen bare dine skønhedsprodukter i føtex! Det er billigt at købe skønhedsprodukter i føtex, for føtex har gode aftaler med alle de mærker, de forhandler. Du skal altså ikke betale en øre ekstra for at handle skønhedsprodukter i føtex.

Alt i økologi

føtex forhandler selvfølgelig hovedsageligt madvarer, og føtex gør meget ud af at forhandle alt i økologi. Når madvarerne er økologiske, er de ikke blevet sprøjtet med kunstige gødningsmidler eller insektgifte, og økologiske varer er af en helt særlig kvalitet. Man kan tydeligt smage, om man bruger økologiske råvarer i sin mad. Når du handler i føtex, kan du ved at købe økologisk få din mad til at smage himmelsk. Alle de professionelle kokke køber økologiske madvarer - det smager simpelthen bare bedre! Økologi behøver ikke være dyrt, og det er det heller ikke i føtex.

Kategorier