Leder du efter en Bluetooth højtaler eller en kompakt og smart powerbank?

Inde på www.av-cables.dk finder du gode tilbud på alt fra Bluetooth højtalere til powerbanks.

Av-Cables.dk

Bluetooth højtaler - Lyt til fede tunes udendørs

Køb en billig Bluetooth højtaler online. Der forhandles fra mange producenter, og hos Av-Cables.dk kan du købe fra Denver, Champion, Streetz og andre kvalitetsfulde mærker. Tilslut din smartphone, og spil din yndlingsplayliste. Det er lækkert at kunne flytte musikken over på en Bluetooth højtaler, så alle til festen kan dele deres egen musik, eller så man kan få lidt baggrundsmusik til grillaftenen. Når man først ejer en Bluetooth højtaler, er der stor chance for, at man kommer til at bruge den hyppigt. Der er en rød tråd imellem kvalitet og pris hos Av-Cables.dk, der sælger flotte, farverige og stilfulde højtalere med Bluetooth-teknologi til konkurrencedygtige priser.

Ny powerbank til en god pris hos Av-Cables.dk

En anden mobil løsning, som mange danskere også har taget til sig, er den såkaldte powerbank, der leverer strøm på farten. En powerbank er et batteri til forskellige behov. Nogle kan give strøm til at oplade mobiltelefonen, mens andre er kraftige nok til, at den bærbare computer kan oplades en eller flere gange. Hos Av-Cables.dk er der købt powerbanks hjem fra seriøse producenter, men det betyder ikke, det er gået udover prisen. Du kan stadigvæk købe en særdeles lækker powerbank til en ganske fair pris online. I denne kategori finder du også nogle af de bedste elektronikmærker fra branchen af. Vælg og vrag frit imellem TP-Link, Goobay, Needis, Sweex og andre producenter. Tag den med dig til festivalen, så du kan lade din mobil op og altid komme i kontakt med vennerne, eller bring den med i flyet, så du kan bruge dine tablet hele vejen på tværs af Atlanten.

Av-Cables.dk tilbyder powerbanks online, og hvis du mangler en Bluetooth højtaler, er denne danske storforhandler også leveringsdygtig. Kig på hele elektroniksortimentet på www.av-cables.dk, og bestil til nogle af markedets bedste priser og med dag til dag levering.

Kategorier