Micro SD kort og netværksstik til forrygende priser

Tag et kig på de stærke priser på elektronik hos Av-Cables.dk. Besparelserne inkluderer også Micro SD kort og netværksstik samt tusindvis af andre produkter med prisgaranti og hurtigere levering end de fleste konkurrenter på det danske marked.

Av-Cables.dk

Køb Micro SD kort med masser af plads til alle dine billeder, videoer m.fl.

Når livet foregår her og nu, og man gerne vil fange de bedste øjeblikke, så er det lækkert at kunne være i øjeblikket og ikke bekymre sig om lagringspladsen på kameraet. Av-Cables.dk sælger Micro SD kort fra et billigt udvalg, men med kendte mærker som SanDisk og Kingston at vælge imellem. Få god med kapacitet til en helt fin pris på www.av-cables.dk. Der er efterhånden en lang række af elektroniske apparater, som understøtter Micro SD kort nu om dags. Det er alt fra smartphones til tablets, kameraer og bærbare computere. Bestil Micro SD kort på 16 GB, 32 GB eller hele 512 GB med plads nok til 4K filmoptagelser! Det er den perfekte mængde lagringsplads til Youtube bloggeren, som hader at bekymre sig om pladsmangel. Med gode priser på mærker som Strontium, Kingston og SanDisk kan man ikke gå galt i byen ved at handle på www.av-cables.dk.

Stor forhandler af netværksstik - Av-Cables.dk

Bestil også netværksstik hos Av-Cables.dk. Netværksstik sælges naturligvis også til rimelige priser, ja, faktisk nogle af de laveste på hele det danske marked! Vælg og vrag imellem RJ45 modularstik til Cat 5, Cat 6 og andre formater. Du finder både netværksstik med solid spids samt med bløde muligheder. Køb mange ad gangen, og få en endnu lavere stykpris. Et storkøb af netværksstik er perfekt for kontorvirksomheden, som har brug for at udskifte en gang imellem, men selvfølgelig også den professionelle, der lever af at reparere netværksstik. Hvis du derimod kigger efter komplette netværkskabler, så er der også penge at spare på www.av-cables.dk.

Du finder et rigtig stort udvalg af Micro SD kort og netværksstik hos Av-Cables.dk. Deres udvalg indeholder også AUX kabler til B&O anlæg, Bluetooth headset, in-ear høretelefoner, løbearmbånd og meget andet, som du sikkert også har brug for. Bestil online, og få levering fra dag til dag.

Kategorier