Techhaus.dk - Nyeste ellektronik inden for tv, computere og lyd.

På www.techhaus.dk finder du et bredt udvalg af lyd og billeder, tvmøbler, computere, hjem og fritid, foto og video, telefoni og kabler. I vores brede sortiment finder du desuden vores meget solgte Jabra produkter.

Jabra

Vi har et bredt udvalg af forskellige headsets, hovedtelefoner og meget andet tilbehør dertil. Vi forhandler Jabra høretelefoner og tilbehør til de bedste priser på nettet, og du bliver ikke skuffet med en Jabra produkter. Alle Jabra headsets har den bedste lyd, og man nyder musikken noget mere, når lyden er helt i top. Så står du og mangler et par gode hovedtelefoner af en eller anden art, så er Jabra helt sikkert mærket for dig.

TV møbler

Hos Techhaus finder du alt i TV møbler. Vi sælger bl.a. TV borde i træ, TV borde med glashylder, dreje TV ophæng, TV ophæng med eller uden motor, TV vægbeslag, gulv TV standere. Vi har næsten alt i TV møbler til salg online. Du finder markedets største udvalg af TV møbler på vores online netshop.

Iomega

I vores webshop forhandler vi også en masse computerudstyr af mærket Iomega. Vi sælger rigtig mange af vores forskellige Iomega desktops og Iomega eksterne harddiske. Alle produkterne fra Iomega er af den bedste kvalitet, og så sælges de naturligvis til en super god pris. Iomega eGo Portable HD USB3,0 500 GB fås i mange forskellige designs og farver, så der er med garanti en Iomega harddisk du kan lide. En yderst praktisk og samtidig meget smart og moderigtig harddisk, som vi sælger til en yderst god pris.

Kategorier