Online forhandler af CPU og SSD harddiske

Føniks Computer er et rigtig godt sted at shoppe, hvis du har brug for enkeltdele til din computer. Blandt andet kan du købe de nyeste generationer inden for CPU’er, samt en lynhurtig SSD harddisk. Klik forbi og se det velassorterede udvalg.

Føniks Computer

CPU

Når man er i gang med at bygge sin egen pc, eller hvis man vil opgradere sin nuværende så den får mere slagkraft, så vil en ny CPU ofte være en rigtig fornuftig investering. CPU ’en / processoren i computeren kan med rette kaldes for computerens hjerne. Derfor vil det ikke så overraskende have gavnlige resultater, hvis man opgraderer ens computer til en hjerne der kan regne flere ting ud af gangen, altså at opgradere til en nyere / bedre CPU. Man taler ofte om generationer inden for CPU-markedet; altså at en producent, hvor de to mest almindelige er INTEL og Athlon, lancerer en ny generation af CPU ’er. Så snart det det sker, så kan du roligt regne med at der ikke går længe, før at de kan findes hos Føniks Computer kataloget. Klik forbi allerede i dag, og find ud af det måske er blevet tid til at opgradere CPU ’en i in computer til en CPU fra de nyeste generationer.

SSD harddisk

SSD harddisk er nærmest blevet standard i de nyeste computere. Og af gode grunde. I forhold til traditionelle harddiske, så vil der være en verden til forskel, hvis man opgraderer til en SSD harddisk. Skoleeksemplet her på, er at din computer som regel vil være markant hurtigere til at starte op. Klikker du ind på www.fcomputer.dk lige nu, så vil du blive mødt af et stærkt udvalg i SSD harddiske. Har du således endnu ikke SSD harddisk i din computer, eller vil du gerne på opgradere til en større model med mere plads, så er Føniks Computer det helt rigtig sted at gøre det.

Kategorier