Stort udvalg af kraftige stationære pc'er

Få andre danske webshops kan konkurrere med Føniks Computers udvalg i elektronisk udstyr. Skal du eksempelvis købe ny stationær pc, så er butikken det perfekte sted at shoppe.

Føniks Computer

Stationær pc

Føniks Computer er blevet mange danskere foretrukne webshop, når skal købes elektronisk udstyr, såsom en stationær pc. Med et enormt stærkt udvalg, og en venlig og imødekommende kundeservice, er det altid en fornøjelse at shoppe i butikken.

Det er tydeligt når man besøger butikken, at man har brugt lang tid på at sætte sidens udvalg sammen, og på at gøre shoppeoplevelsen så god som muligt. Med en pænt og overskueligt layout, og masser af spændende kategorier at vælge imellem, så som stationær pc, byg selv pc, gamer tastatur og meget, meget mere, har man altid lyst til at komme igen senere, og kigge videre.

Besøger du kategorien med stationære pc ’er, så bliver du mødt at et solidt udvalg. Priserne starter på omkring de seks tusinde kroner, og øges derfra, i takt med at specs’ne bliver kraftigere og kraftigere. Det skal dog langt fra hedde sig, at de billigste modeller på Føniks Computer ikke sagtens kan følge med, når man skal vælge en stationær pc hos Føniks Computer. Den billigste model byder således både på 16GB DDR3 ram, 240GB SSD harddisk og 3,7 GHZ. Med andre ord, så skulle der være rigeligt med headroom, når man køber en budgetvenlig stationær pc hos Føniks Computer. Når det så er sagt, så er det næsten kun fantasien der sætter grænser i forhold til råstyrke, når bevæger sig op i de dyrere kategorier af stationære pc’er.

Klik ind på www.fcomputer.dk og se hele det stærke udvalg i stationære pc’er, samt mange andre typer computere og tilbehør til computer. Fragten er altid gratis, og fortryder du dit indkøb inden for 3 uger, så har du fuld returret.

Kategorier